Postcode zoeken gemeente Sliedrecht

Sliedrecht is een plaats in de gemeente Sliedrecht, gelegen in Zuid-Holland. Om te bellen gebruik je het netnummer 0184. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 24968. De hoofd-postcode van Sliedrecht is 3360. Op zoekpostcodes.nl zoek je zonder problemen de gewenste postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een straatnaam + huisnummer en een naam. Om te zoeken kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Op deze pagina tref je belangrijke gegevens die te maken hebben met Sliedrecht. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Dit kan met de zoektool. Vul de postcode in (3360), aangevuld met 2 letters. Voorbeelden zijn UP of juist NR. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer. Op deze wijze ontrafel je zonder moeite de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Tip: maar een zoekopdracht meer concreet en vul de zoekopdracht aan met een naam. Dit kan zijn de Bruin woonachtig in Sliedrecht. Of winkels als OP=OP Voordeelshop en een Stuurman binnenvaart of Arbeidsdeskundige.

Provincie Zuid-Holland
Gemeente Sliedrecht
Website Gemeente http://www.sliedrecht.nl/
Netnummer Sliedrecht 0184 (+31184)
Inwonertal gemeente 24968
Postcode Sliedrecht (gemeente) 3360, 3361, 3362, 3363, 3364, 3366
Populaire wijken Sliedrecht-West, Sliedrecht-Centrum, Sliedrecht-Oost, Sliedrecht-Noord
Nabij gelegen plaatsen postcode-Sittard-Geleen, adres-Sint-Michielsgestel, omgeving-Sint Anthonis, gemeente-Simpelveld, Schouwen-Duiveland en postcodes-Schinnen.

Alle postcodes in Sliedrecht

Wil jij weten wat de postcode is van Sliedrecht? De database toont de volgende postcode(s): 3360, 3361, 3362, 3363, 3364, 3366. Bovendien verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Sliedrecht-West, Sliedrecht-Centrum, Sliedrecht-Oost, Sliedrecht-Noord. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met enkel een postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hieronder kan je een aantal vragen vinden inclusief een kort antwoord. Onthoud: de gegevens welke je raadpleegt op deze site kan achterhaald zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcodegids van Zuid-Holland.

Welke netnummer is van Sliedrecht?
Het netnummer van Sliedrecht is 0184. Dit unieke locatie-nummer wordt gebruikt om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0184 (+31184).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Sliedrecht. Het achterhalen van postcode bij een adres in Sliedrecht is eenvoudig. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kun je longitude 51.83760747601 (en) latitude 4.7729680171081 aanwenden.

Kan ik omgekeerd zoeken in Sliedrecht
In de buurt van Sliedrecht gegeven zich inwoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Eventueel kan onze tool in staat zijn te bekijken welk huisnummer in Sliedrecht past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurt of wijk ligt in Sliedrecht?
In en rondom deze streek treft men vele wijk- en buurtschappen. Voorbeelden hiervan zijn Sliedrecht-West, Sliedrecht-Centrum, Sliedrecht-Oost, Sliedrecht-Noord.