Postcode zoeken gemeente Meppel

Meppel hoort bij de gemeente Meppel, rondom de streek Drenthe. Om te bellen gebruik je het netnummer 0522. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 32794. De eerste postcode van Meppel is 7940. Op zoekpostcodes.nl achterhaal je moeiteloos de gewenste postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een adres en/of naam. Daarvoor gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina vind je bruikbare infodie te maken hebben met Meppel. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Dit kan met de zoektool. Voer de postcode in (7940), en completeer dit met de letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn XA of mogelijk AB. Vul het aan met het huisnummer + eventuele toevoeging. Op die manier ontrafel je snel en eenvoudig het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Handig: maak je zoekopdracht meer concreet door een naam in te vullen. Bijvoorbeeld van Doorn afkomstig uit de gemeente Meppel. Op zoek een Randstad en een Arbeidshygienist of Adviseur AO/IC.

Provincie Drenthe
Gemeente Meppel
Website Gemeente http://www.meppel.nl/
Netnummer Meppel 0522 (+31522)
Inwonersaantal van gemeente 32794
Postcode Meppel (gemeente) 7940, 7941, 7942, 7943, 7944, 7948
Buurten en wijken Centrum, Atertoren, Haveltermade, Koedijkslanden, Berggierslanden, Ezinge, Oosterboer, Nieuwveenselanden, Blankenstein, Industrieterrein Noord, Industrie Oevers, Verspreid gebied Meppel, Nijeveen, Rogat
Nabij gelegen plaatsen postcode-Meierijstad, adres-Meerssen, omgeving-Medemblik, gemeente-Marum, Maastricht en postcodes-Maassluis.

Alle postcodes in Meppel

Wat is de postcode in Meppel? De plaats kent de volgende postcode(s): 7940, 7941, 7942, 7943, 7944, 7948. Daarnaast kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Centrum, Atertoren, Haveltermade, Koedijkslanden, Berggierslanden, Ezinge, Oosterboer, Nieuwveenselanden, Blankenstein, Industrieterrein Noord, Industrie Oevers, Verspreid gebied Meppel, Nijeveen, Rogat. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of jusit omgekeerd zoeken: op basis van een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderaan de pagina kan je een aantal vragen vinden inclusief een kort antwoord. Bedenk wel: de getoonde info op deze pagina is mogelijk niet up-to date. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcode indeling van Drenthe.

Wat is het netnummer van Meppel?
Het netnummer van Meppel is 0522. Deze telefooncode wordt gebruikt bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0522 (+31522).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Meppel. Het achterhalen van postcode bij een adres in Meppel is makkelijk. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kan je longitude 52.701029689524 (en) latitude 6.2067352964882 toepassen.

Snel omgekeerd zoeken in Meppel
In de omgeving van Meppel leven inwoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Mogelijk kan het zoekscript bekijken / onderzoeken welk huisnummer in Meppel past bij deze inwoner.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Meppel?
Om en nabij dit oord begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Voorbeelden hiervan zijn Centrum, Atertoren, Haveltermade, Koedijkslanden, Berggierslanden, Ezinge, Oosterboer, Nieuwveenselanden, Blankenstein, Industrieterrein Noord, Industrie Oevers, Verspreid gebied Meppel, Nijeveen, Rogat.
Alle plaatsen in deze gemeente