Postcode zoeken gemeente Maassluis

Maassluis is een plaats in de gemeente Maassluis, en ligt in de provincie Zuid-Holland. De telefoonnummers beginnen hier met 010. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 32292. De 4-letterpostcode van Maassluis is 3140. Aan de hand van de postcodetool ontdek je zonder problemen de gewenste postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief straatnaam + huisnummer en een naam. Om te beginnen maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Hierna bekijk je praktische informatie die te maken hebben met Maassluis. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Ook dat is mogelijk! Start met de postcode (3140), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn LK of juist NA. Gebruik bij voorkeur ook het huisnr. Zodoende ontrafel je verrassend makkelijk het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Nieuw: maar een zoekopdracht nog specifieker en vul (indien bekend) een naam in. Denk maar aan bijv. Dekker afkomstig uit de gemeente Maassluis. Of bedrijven als Esso of een Kapper of Inkoopadviseur.

Provincie Zuid-Holland
Gemeente Maassluis
Gemeente website http://www.maassluis.nl/
Netnummer Maassluis 010 (+3110)
Inwoners (gemeente) 32292
Postcode Maassluis (gemeente) 3140, 3141, 3142, 3143, 3144, 3145, 3146, 3147
Buurten en wijken Taanschuurpolder, Dijkpolder, Sluispolder, Kapelpolder, Burgemeesterswijk, Steendijkpolder, Aalkeetpolder, Wilgenrijk
Nabij gelegen plaatsen postcode-Maasgouw, adres-Maasdriel, omgeving-Losser, gemeente-Loppersum, Lopik en postcodes-Loon op Zand.

Alle postcodes in Maassluis

Benieuwd naar een postcode in Maassluis? De database toont de volgende postcode(s): 3140, 3141, 3142, 3143, 3144, 3145, 3146, 3147. Daarnaast zijn er verschillende wijken: Taanschuurpolder, Dijkpolder, Sluispolder, Kapelpolder, Burgemeesterswijk, Steendijkpolder, Aalkeetpolder, Wilgenrijk. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode de wijk of straat achterhalen

Veelgestelde vragen

Hierna check je belangrijke vragen met daarbij een beknopt antwoord. Vergeet niet: de getoonde info die je hier kunt bekijken kan achterhaald zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcode indeling van Zuid-Holland.

Is er ook een netnummer in Maassluis?
Het netnummer van Maassluis is 010. Dit regionummer is noodzakelijk voor de rest van het telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 010 (+3110).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Maassluis. Het vinden van postcode bij een adres in Maassluis kan moeiteloos. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kun je longitude 51.926950600698 & latitude 4.2565235801311 gebruiken.

Direct omgekeerd zoeken in Maassluis
In de buurt van Maassluis verblijven mensen. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Soms kan onze zoekmachine er achter komen of er een huisnummer in Maassluis matched met de gegevens.

Welke wijken vind je in Maassluis?
Dichtbij deze regio zijn veel buurten en wijken te vinden. Jij kan dan denken aan plekken zoals Taanschuurpolder, Dijkpolder, Sluispolder, Kapelpolder, Burgemeesterswijk, Steendijkpolder, Aalkeetpolder, Wilgenrijk.