Postcode zoeken gemeente Losser

Losser vinden we terug in de gemeente Losser, gelegen in Gelderland. De telefoonnummers beginnen hier met 053. Het aantal inwoners bedraagt 22444. De postcode van Losser is 7580. Via onze postcode zoeker zoek je zonder problemen elke postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te zoeken door het postcodeboek kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder tref je praktische infodie betrekking hebben op Losser. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Dit is ook te realiseren. Start met de postcode (7580), aangevuld met 2 letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn VG of juist VS. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer (als die bekend is). Via deze weg vind je zonder moeite de adresgegevens van een bepaalde postcode. Goed om te weten: maak jouw zoekopdracht nog beter en vul (indien bekend) een naam in. Bijvoorbeeld van der Berg uit Losser. Of winkels als Shoeby of een Persoonsbeveiliger of Echtscheidingsbemiddelaar.

Provincie Gelderland
Gemeente Losser
Website Gemeente http://www.gemeentelosser.nl/
Netnummer Losser 053 (+3153)
Inwoners (gemeente) 22444
Postcode Losser (gemeente) 7580, 7581, 7582
Wijken & buurten Losser, Glane, Overdinkel, De Lutte, Beuningen
Dorpen en steden in de buurt postcode-Loppersum, adres-Lopik, omgeving-Loon op Zand, gemeente-Lochem, Lisse en postcodes-Lingewaard.

Alle postcodes in Losser

Wat is de postcode in Losser? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 7580, 7581, 7582. Voorts verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Losser, Glane, Overdinkel, De Lutte, Beuningen. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Andersom zoeken: op basis van een postcode de wijk of straat achterhalen

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hieronder formuleren we een paar vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Onthoud: de info op deze pagina is mogelijk niet 100% actueel. We zien regelmatig veranderingen in het postcodegebied van Gelderland.

Welke netnummer hoort bij Losser?
Het netnummer van Losser is 053. Dit specifieke kengetal wordt gebruikt bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 053 (+3153).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Losser. Het zoeken van postcode bij een adres in Losser kan moeiteloos. Voor navigeren of huidige GPS locaties kan jij longitude 52.259920625488 & latitude 7.0016698600621 aanwenden.

Kun jij omgekeerd zoeken in Losser
In en rondom Losser gegeven zich bewoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Mogelijk kan het zoekscript bekijken / onderzoeken of er een huisnummer in Losser hoort bij de persoon.

Welke wijken & buurten liggen in Losser?
Naast dit oord liggen diverse wijken en buurten. Je kunt denken aan o.a. Losser, Glane, Overdinkel, De Lutte, Beuningen.
Alle plaatsen in deze gemeente