Postcode zoeken gemeente Medemblik

Medemblik hoort bij de gemeente Medemblik, provincie Noord-Holland. Om te bellen gebruik je het netnummer 0227. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 43725. De eerste postcode van Medemblik is 1670. Via onze postcode zoeker achterhaal je zonder problemen elke postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief straatnaam + huisnummer en een naam. Om te zoeken maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Verderop lees je bruikbare informatie die gerelateerd zijn aan Medemblik. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Ook dat kan! Vul de postcode in (1670), en voeg hieraan toe de 2 letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn BH of wellicht FD. Gebruik bij voorkeur ook het straatnummer. Via deze weg vind je gemakkelijk de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Check: maar een zoekopdracht meer concreet door een naam in te vullen. Dit kan zijn Jacobs woonachtig in Medemblik. Of vind een ABN AMRO of een Deskundige schietmeester of Direct Marketingadviesbureau.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Medemblik
Website Gemeente http://www.medemblik.nl/
Netnummer Medemblik 0227 (+31227)
Inwonertal gemeente 43725
Postcode Medemblik (gemeente) 1670, 1671
Populaire wijken Wijk 00, Wognum, Nibbixwoud en Wijzend, Zwaagdijk-West, Noorder Koggenland, Sijbekarspel, Hauwert, Twisk, Opperdoes, Abbebroek, Andijk, Wervershoof, Zwaagdijk
Nabij gelegen plaatsen postcode-Marum, adres-Maastricht, omgeving-Maassluis, gemeente-Maasgouw, Maasdriel en postcodes-Losser.

Alle postcodes in Medemblik

Benieuwd naar een postcode in Medemblik? De database toont de volgende postcode(s): 1670, 1671. Tevens kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Wijk 00, Wognum, Nibbixwoud en Wijzend, Zwaagdijk-West, Noorder Koggenland, Sijbekarspel, Hauwert, Twisk, Opperdoes, Abbebroek, Andijk, Wervershoof, Zwaagdijk. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of jusit omgekeerd zoeken: met de postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veelgestelde vragen

Hierna formuleren we een paar vragen inclusief een kort antwoord. Vergeet niet: de gegevens welke je raadpleegt op deze site kan verouderd zijn. We zien regelmatig veranderingen in het postcodegebied van Noord-Holland.

Is er ook een netnummer in Medemblik?
Het netnummer van Medemblik is 0227. Dit unieke locatie-nummer moet je gebruiken bij het bellen naar een telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 0227 (+31227).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Medemblik. Het speuren naar postcode bij een adres in Medemblik kan moeiteloos. Voor een correcte navigatie kan je longitude 52.76071842746 (en) latitude 5.1080283177527 hanteren.

Kan ik omgekeerd zoeken in Medemblik
In de streek Medemblik leven mensen. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Ook kan je via deze site bekijken / onderzoeken welk huisnummer in Medemblik naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurt of wijk ligt in Medemblik?
Naast dit rayon liggen diverse wijken en buurten. Je kunt denken aan o.a. Wijk 00, Wognum, Nibbixwoud en Wijzend, Zwaagdijk-West, Noorder Koggenland, Sijbekarspel, Hauwert, Twisk, Opperdoes, Abbebroek, Andijk, Wervershoof, Zwaagdijk.
Alle plaatsen in deze gemeente