Postcode zoeken gemeente Midden-Drenthe

Midden-Drenthe ligt in de gemeente Midden-Drenthe, rondom de streek Drenthe. De telefoonnummers beginnen hier met 0593. Het aantal inwoners bedraagt 33450. De 4-letterpostcode van Midden-Drenthe is 9433. Met onze zoekmachine achterhaal je eenvoudig iedere postcode. Je kunt zoeken op een familienaam of huisnummer. Daarvoor kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina vind je praktische data over Midden-Drenthe. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Start met de postcode (9433), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Voorbeelden zijn KP of misschien SU. Wat hierbij kan helpen is het huisnr. Op die manier tref je snel en eenvoudig een adres gebaseerd op de postcode. Goed om te weten: maak je zoekopdracht nog krachtiger en voeg ook een naam toe. Bijvoorbeeld Prins afkomstig uit de gemeente Midden-Drenthe. Of vind een Big Bazar en een Voetbalsteward of Trainer.

Provincie Drenthe
Gemeente Midden-Drenthe
Informatie website gemeente http://www.middendrenthe.nl/
Netnummer Midden-Drenthe 0593 (+31593)
Inwonertal gemeente 33450
Postcode Midden-Drenthe (gemeente) 9433
Belangrijke wijken Beilen, Hijken, Hooghalen, Wijster, Spier, Drijber, Smilde, Bovensmilde, Hoogersmilde, Westerbork, Elp, Witteveen, Nieuw-Balinge, Nieuweroord, Zwiggelte, Orvelte, De Broekstreek
Plaatsen in de buurt postcode-Midden-Delfland, adres-Middelburg, omgeving-Meppel, gemeente-Meierijstad, Meerssen en postcodes-Medemblik.

Alle postcodes in Midden-Drenthe

Nieuwsgierig naar een postcode in Midden-Drenthe? De plaats kent de volgende postcode(s): 9433. Tevens is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Beilen, Hijken, Hooghalen, Wijster, Spier, Drijber, Smilde, Bovensmilde, Hoogersmilde, Westerbork, Elp, Witteveen, Nieuw-Balinge, Nieuweroord, Zwiggelte, Orvelte, De Broekstreek. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Andersom zoeken: met alleen de postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veelgestelde vragen

Onderstaand komen we met een paar vragen van bezoekers met daarbij een beknopt antwoord. Bedenk wel: de getoonde info die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan incorrect zijn. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in de postcodegebieden van Drenthe.

Wat is het netnummer van Midden-Drenthe?
Het netnummer van Midden-Drenthe is 0593. Dit regionummer moet jij invoeren voor de rest van het telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 0593 (+31593).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Midden-Drenthe. Het vinden van postcode bij een adres in Midden-Drenthe is makkelijk. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kun jij longitude 52.896865427913 + latitude 6.5856771615307 toepassen.

Kan ik omgekeerd zoeken in Midden-Drenthe
In de buurt van Midden-Drenthe wonen bewoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Soms kan jij aan de hand van onze service er achter komen welk huisnummer uit Midden-Drenthe past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Midden-Drenthe?
Om en nabij dit oord vind je veel buurtschappen en wijken. Dit zijn bijvoorbeeld Beilen, Hijken, Hooghalen, Wijster, Spier, Drijber, Smilde, Bovensmilde, Hoogersmilde, Westerbork, Elp, Witteveen, Nieuw-Balinge, Nieuweroord, Zwiggelte, Orvelte, De Broekstreek.
Alle plaatsen in deze gemeente