Postcode zoeken gemeente Roerdalen

Roerdalen is een plaats in de gemeente Roerdalen, en ligt in de provincie Limburg. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0475. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 20686. De postcode van Roerdalen is 6063. Aan de hand van de postcodetool zoek je razendsnel de gewenste postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te beginnen kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Verderop lees je praktische data die te maken hebben met Roerdalen. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Ook dat is mogelijk! Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (6063), en maak dit af met de corresponderende letters. Denk aan DQ of misschien KT. Gebruik bij voorkeur ook het straatnummer. Via deze weg vind je snel en eenvoudig een adres bij een postcode. Tip: maak jouw zoekopdracht nog completer en voeg ook een naam toe. Dit kan zijn de Vries afkomstig uit de gemeente Roerdalen. Of check het adres van MCD of een Huidtherapeut of Gedelegeerd projectontwikkelaar.

Provincie Limburg
Gemeente Roerdalen
Informatie website gemeente https://www.roerdalen.nl/
Netnummer Roerdalen 0475 (+31475)
Aantal inwoners in de gemeente 20686
Postcode Roerdalen (gemeente) 6063
Buurtschappen en wijken Montfort, Sint Odiliënberg, Melick, Posterholt, Herkenbosch, Vlodrop
Plaatsen in de buurt postcode-Rijswijk, adres-Rijssen-Holten, omgeving-Ridderkerk, gemeente-Rhenen, Rheden en postcodes-Reusel-De Mierden.

Alle postcodes in Roerdalen

Zoek jij een postcode in Roerdalen? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 6063. In aanvulling daarop kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Montfort, Sint Odiliënberg, Melick, Posterholt, Herkenbosch, Vlodrop. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met enkel een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Onderaan de pagina formuleren we een paar vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Bedenk wel: de info welke je raadpleegt op deze site kan achterhaald zijn. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in het postcodegebied van Limburg.

Wat is het netnummer van Roerdalen?
Het netnummer van Roerdalen is 0475. Dit unieke locatie-nummer wordt gebruikt in combinatie met het telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 0475 (+31475).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Roerdalen. Het speuren naar postcode bij een adres in Roerdalen is makkelijk. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) moet jij longitude 51.14399625278 en latitude 6.1147428328892 hanteren.

Snel omgekeerd zoeken in Roerdalen
In de regio Roerdalen verblijven bewoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Toevallig kan onze tool in staat zijn te bekijken welk huisnummer in Roerdalen past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurt of wijk ligt in Roerdalen?
Om en nabij deze regio liggen diverse wijken en buurten. Voorbeelden hiervan zijn Montfort, Sint Odiliënberg, Melick, Posterholt, Herkenbosch, Vlodrop.
Alle plaatsen in deze gemeente