Postcode zoeken gemeente Roermond

Roermond ligt in de gemeente Roermond, rondom de streek Limburg. Om te bellen gebruik je het netnummer 0475. Het aantal inwoners bedraagt 57010. De actuele postcode van Roermond is 6040. Op deze pagina achterhaal je moeiteloos de gewenste postcode. Begin met een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te beginnen gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Onderstaand bekijk je belangrijke info die gerelateerd zijn aan Roermond. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Ook dat kan! Voer de postcode in (6040), aangevuld met 2 letters. Denk aan UD of juist MZ. Gebruik bij voorkeur ook het huisnr. Zo tref je simpel en vlug de adresgegevens van een bepaalde postcode. Handig: maar een zoekopdracht nog completer en vul (indien bekend) een naam in. Bijv. van de Veen uit de gemeente Roermond. Of bedrijven als Spar of een Optometrist of Schrijver.

Provincie Limburg
Gemeente Roermond
Online portaal gemeente https://www.roermond.nl/
Netnummer Roermond 0475 (+31475)
Aantal inwoners in de gemeente 57010
Postcode Roermond (gemeente) 6040, 6041, 6042, 6043, 6044, 6045, 6049
Populaire wijken Centrum, Roermond-Oost, Roermond-Zuid, Maasniel, Donderberg en Roosendael, Donderberg en Hoogvonderen, Asenray, Herten, Swalmen, Maasplassen
Omliggende plaatsen postcode-Roerdalen, adres-Rijswijk, omgeving-Rijssen-Holten, gemeente-Ridderkerk, Rhenen en postcodes-Rheden.

Alle postcodes in Roermond

Benieuwd naar een postcode in Roermond? De plaats kent de volgende postcode(s): 6040, 6041, 6042, 6043, 6044, 6045, 6049. In aanvulling daarop is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Centrum, Roermond-Oost, Roermond-Zuid, Maasniel, Donderberg en Roosendael, Donderberg en Hoogvonderen, Asenray, Herten, Swalmen, Maasplassen. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met de postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Onderaan de pagina tref je een aantal vragen met daarbij een beknopt antwoord. Goed om te weten: de data die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan verouderd zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in het postcodeboek van Limburg.

Welke netnummer hoort bij Roermond?
Het netnummer van Roermond is 0475. Dit unieke locatie-nummer moet men toepassen bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0475 (+31475).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Roermond. Het speuren naar postcode bij een adres in Roermond is heel simpel. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) moet men longitude 51.18612750916 + latitude 6.0025659300134 invoeren.

Direct omgekeerd zoeken in Roermond
In de regio Roermond gegeven zich mensen. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Eventueel kan onze tool in staat zijn te bekijken of er een huisnummer in Roermond past bij deze inwoner.

Welke buurt of wijk ligt in Roermond?
Om en nabij deze omgeving zijn veel buurten en wijken te vinden. Denk onder andere aan Centrum, Roermond-Oost, Roermond-Zuid, Maasniel, Donderberg en Roosendael, Donderberg en Hoogvonderen, Asenray, Herten, Swalmen, Maasplassen.
Alle plaatsen in deze gemeente