Postcode zoeken gemeente Heeze-Leende

Heeze-Leende maakt onderdeel uit van de gemeente Heeze-Leende, provincie Noord-Brabant. Het kengetal is 040. Het aantal inwoners bedraagt 15650. De hoofd-postcode van Heeze-Leende is 5590. Op zoekpostcodes.nl ontdek je eenvoudig de postcode in kwestie. Hoe dat werkt? Gebruik een naam of straatnaam. Om te zoeken door het postcodeboek gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken op postcode

Onderstaand tref je praktische info die gerelateerd zijn aan Heeze-Leende. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Dit kan met de zoektool. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (5590), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Bijvoorbeeld EG of ZM. Vul het aan met het straatnummer. Op die manier ontrafel je verrassend makkelijk de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Check: maak de zoekopdracht nog krachtiger en voeg ook een naam toe. Denk maar aan bijv. van Leeuwen die woont in Heeze-Leende. Of bedrijven als Scapiono of een Onderhoudstechnicus voor zweefvliegtuigen of Inkoopadviseur (w.o. aanbestedingen).

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Heeze-Leende
Website van de gemeente http://www.heeze-leende.nl/
Netnummer Heeze-Leende 040 (+3140)
Inwonersaantal van gemeente 15650
Postcode Heeze-Leende (gemeente) 5590, 5591
Buurtschappen en wijken Heeze, Leende, Leenderstrijp, Sterksel
Omliggende plaatsen postcode-Heerlen, adres-Heerhugowaard, omgeving-Heerenveen, gemeente-Heerde, Heemstede en postcodes-Heemskerk.

Alle postcodes in Heeze-Leende

Zoek jij een postcode in Heeze-Leende? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 5590, 5591. In aanvulling daarop onderscheiden we een aantal wijken: Heeze, Leende, Leenderstrijp, Sterksel. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of juist omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode het corresponderende adres ontrafelen

FAQ

Onderaan de pagina tref je een aantal vragen met daarbij een beknopt antwoord. Goed om te weten: de info die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan achterhaald zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcodegids van Noord-Brabant.

Welke netnummer hoort bij Heeze-Leende?
Het netnummer van Heeze-Leende is 040. Deze nummercombinatie wordt gebruikt voor de rest van het telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 040 (+3140).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Heeze-Leende. Het speuren naar postcode bij een adres in Heeze-Leende kan moeiteloos. Voor navigeren of huidige GPS locaties moet je longitude 51.385985384632 (en) latitude 5.5740922158663 toepassen.

Snel omgekeerd zoeken in Heeze-Leende
In de regio Heeze-Leende gegeven zich bewoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Wellicht kan het zoekscript achterhalen welk huisnummer uit Heeze-Leende matched met de gegevens.

Welke wijken vind je in Heeze-Leende?
Om en nabij deze omgeving treft men vele wijk- en buurtschappen. Denk onder andere aan Heeze, Leende, Leenderstrijp, Sterksel.
Alle plaatsen in deze gemeente