Postcode zoeken gemeente Heerhugowaard

Heerhugowaard is een plaats in de gemeente Heerhugowaard, rondom de streek Noord-Holland. Het netnummer van deze plaats is 072. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 53927. De actuele postcode van Heerhugowaard is 1700. Op zoekpostcodes.nl achterhaal je eenvoudig de postcode in kwestie. Probeer een complete zoekopdracht inclusief adres en/of naam. Hiervoor gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder ontdek je nuttige data die gerelateerd zijn aan Heerhugowaard. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Ook dat is mogelijk! Vul de postcode in (1700), en voeg hieraan toe de 2 letters. Denk aan JE of misschien RN. Vul het aan met het straatnummer. Op deze wijze vind je zonder moeite een adres bij een postcode. Handig: maak de zoekopdracht meer concreet en vul (indien bekend) een naam in. Dit kan zijn Martens afkomstig uit de gemeente Heerhugowaard. Of vind een Hema of een Logopedist of Marktonderzoeker.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Heerhugowaard
Website Gemeente http://www.heerhugowaard.nl/
Netnummer Heerhugowaard 072 (+3172)
Inwoners (gemeente) 53927
Postcode Heerhugowaard (gemeente) 1700, 1701, 1702, 1703, 1704, 1705, 1706, 1842
Buurten en wijken Schrijverswijk, Schilderswijk, Planetenwijk, Bomen- Recreatiewijk, Heemradenwijk, Edelstenenwijk, Stadshart, Molenwijk, Rivierenwijk, Bedrijventerrein, Butterhuizen, Oostertocht, Zuidwijk, Huygenhoek, Stad van de Zon, De Draai, Broekhorn, De Noord, Buitengebied Noord, ’t Kruis, Buitengebied Zuid
Dorpen en steden in de buurt postcode-Heerenveen, adres-Heerde, omgeving-Heemstede, gemeente-Heemskerk, Hattem en postcodes-Harlingen.

Alle postcodes in Heerhugowaard

Wat is de postcode in Heerhugowaard? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 1700, 1701, 1702, 1703, 1704, 1705, 1706, 1842. Voorts onderscheiden we een aantal wijken: Schrijverswijk, Schilderswijk, Planetenwijk, Bomen- Recreatiewijk, Heemradenwijk, Edelstenenwijk, Stadshart, Molenwijk, Rivierenwijk, Bedrijventerrein, Butterhuizen, Oostertocht, Zuidwijk, Huygenhoek, Stad van de Zon, De Draai, Broekhorn, De Noord, Buitengebied Noord, ’t Kruis, Buitengebied Zuid. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Omgekeerd zoeken: met enkel een postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hierna tref je een aantal vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Vergeet niet: de informatie die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl is mogelijk niet up-to date. We zien regelmatig veranderingen in de postcode indeling van Noord-Holland.

Hoe werkt het netnummer van Heerhugowaard?
Het netnummer van Heerhugowaard is 072. Dit unieke locatie-nummer wordt gebruikt in combinatie met het telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 072 (+3172).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Heerhugowaard. Het vinden van postcode bij een adres in Heerhugowaard kan moeiteloos. Wanneer je de navigatie instelt moet jij longitude 52.67586321301 + latitude 4.842206928251 aanwenden.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Heerhugowaard
In de streek Heerhugowaard gegeven zich mensen. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Ook kan het zoekscript ontdekken welk huisnummer uit Heerhugowaard past bij de door jou verstrekte details.

Welke wijken & buurten liggen in Heerhugowaard?
Dichtbij dit rayon liggen diverse wijken en buurten. Jij kan dan denken aan plekken zoals Schrijverswijk, Schilderswijk, Planetenwijk, Bomen- Recreatiewijk, Heemradenwijk, Edelstenenwijk, Stadshart, Molenwijk, Rivierenwijk, Bedrijventerrein, Butterhuizen, Oostertocht, Zuidwijk, Huygenhoek, Stad van de Zon, De Draai, Broekhorn, De Noord, Buitengebied Noord, ’t Kruis, Buitengebied Zuid.