Postcode zoeken gemeente Harlingen

Harlingen is een plaats in de gemeente Harlingen, gelegen in Friesland. Het netnummer van deze plaats is 0517. Het aantal inwoners bedraagt 15813. De hoofd-postcode van Harlingen is 8860. Op zoekpostcodes.nl vind je eenvoudig de gewenste postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een naam of straatnaam. Om te beginnen kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hierna bekijk je praktische info over de plaats Harlingen. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Ook dat kan! Open de query met de postcode-cijfers (8860), aangevuld met 2 letters. Bijvoorbeeld TL of misschien LN. Vul het aan met het huisnummer. Op deze wijze tref je zonder moeite een adres bij een postcode. Tip: maak jouw zoekopdracht nog completer door een naam in te vullen. Bijvoorbeeld van den Bosch uit de gemeente Harlingen. Of vind een Shoeby en een Gassingsleider of Adviseur Strategische beleidskeuze.

Provincie Friesland
Gemeente Harlingen
Website Gemeente https://www.harlingen.nl/
Netnummer Harlingen 0517 (+31517)
Aantal inwoners (gemeente) 15813
Postcode Harlingen (gemeente) 8860, 8861, 8862
Populaire wijken Harlingen, Midlum, Wijnaldum
Dorpen en steden in de buurt postcode-Haren, adres-Hardinxveld-Giessendam, omgeving-Harderwijk, gemeente-Hardenberg, Halderberge en postcodes-Haarlemmermeer.

Alle postcodes in Harlingen

Nieuwsgierig naar een postcode in Harlingen? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 8860, 8861, 8862. Bovendien zijn er verschillende wijken: Harlingen, Midlum, Wijnaldum. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Omgekeerd zoeken: met de postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hieronder tref je een aantal vragen inclusief een kort antwoord. Vergeet niet: de gegevens die je hier kunt bekijken kan achterhaald zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcodegids van Friesland.

Welke netnummer hoort bij Harlingen?
Het netnummer van Harlingen is 0517. Dit unieke locatie-nummer moet jij invoeren in combinatie met het telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0517 (+31517).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Harlingen. Het checken van postcode bij een adres in Harlingen is eenvoudig. Voor een actuele GPS / locatiebepaling moet jij longitude 53.15498410954 (en) latitude 5.4294692403332 toepassen.

Kan ik omgekeerd zoeken in Harlingen
In de omgeving van Harlingen wonen inwoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Ook kan onze zoekmachine er achter komen of er een huisnummer in Harlingen hoort bij de persoon.

Welke wijken & buurten liggen in Harlingen?
Om en nabij deze omgeving begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Denk onder andere aan Harlingen, Midlum, Wijnaldum.
Alle plaatsen in deze gemeente