Postcode zoeken gemeente Hattem

Hattem maakt onderdeel uit van de gemeente Hattem, en de provincie Gelderland. Om te bellen gebruik je het netnummer 038. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 11890. De postcode van Hattem is 8050. Met onze zoekmachine zoek je snel en gemakkelijk elke postcode. Begin met een naam of straatnaam. Daarvoor gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina vind je nuttige infodie gerelateerd zijn aan Hattem. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Vul de postcode in (8050), en completeer dit met de letters. Je kunt denken aan MW of misschien OX. Gebruik bij voorkeur ook het straatnummer. Op deze wijze detecteer je verrassend makkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Handig: maak jouw zoekopdracht nog completer en vul (indien bekend) een naam in. Denk aan van de Ven uit de gemeente Hattem. Of winkels als De Echte Bakker en een Deskundige verwijdering asbest en crocidoliet of Reclame adviesbureau.

Provincie Gelderland
Gemeente Hattem
Website Gemeente http://www.hattem.nl/
Netnummer Hattem 038 (+3138)
Inwoners (gemeente) 11890
Postcode Hattem (gemeente) 8050, 8051, 8052
Buurten en wijken Hattem, Polder Hattem en Molecaten
Dorpen en steden in de buurt postcode-Harlingen, adres-Haren, omgeving-Hardinxveld-Giessendam, gemeente-Harderwijk, Hardenberg en postcodes-Halderberge.

Alle postcodes in Hattem

Zoek jij een postcode in Hattem? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 8050, 8051, 8052. In aanvulling daarop is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Hattem, Polder Hattem en Molecaten. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of jusit omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hierna formuleren we een paar vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Let op: de getoonde info die je hier vindt is mogelijk niet 100% actueel. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcodegids van Gelderland.

Is er ook een netnummer in Hattem?
Het netnummer van Hattem is 038. Dit specifieke kengetal moet je gebruiken om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor internationale gesprekken gebruik je: 038 (+3138).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Hattem. Het achterhalen van postcode bij een adres in Hattem is heel simpel. Voor een correcte navigatie kun jij longitude 52.481121071455 & latitude 6.0464399523047 hanteren.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Hattem
In de omgeving van Hattem leven inwoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Vul dan een naam en postcode in. Toevallig kan onze zoekmachine ontdekken welk huisnummer in Hattem past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurten vind jij in Hattem?
Dichtbij deze omgeving begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Jij kan dan denken aan plekken zoals Hattem, Polder Hattem en Molecaten.