Postcode zoeken gemeente Heerde

Heerde hoort bij de gemeente Heerde, gelegen in Gelderland. Om te bellen gebruik je het netnummer 0578. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 18556. De eerste postcode van Heerde is 8180. Via onze postcode zoeker ontdek je eenvoudig elke postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een adres en/of naam. Hiervoor gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina bekijk je bruikbare infoover de plaats Heerde. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Dit kan met de zoektool. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (8180), en voeg hieraan toe de 2 letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn XW of OI. Gebruik bij voorkeur ook het huisnummer + eventuele toevoeging. Op die manier detecteer je verrassend makkelijk het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Check: maak jouw zoekopdracht nog completer en vul (indien bekend) een naam in. Denk aan Kuijpers woonachtig in Heerde. Of bedrijven als Bruna of bijv. een Matroos of Ingenieur op het gebied van akoestiek.

Provincie Gelderland
Gemeente Heerde
Website Gemeente http://www.heerde.nl/
Netnummer Heerde 0578 (+31578)
Aantal inwoners in de gemeente 18556
Postcode Heerde (gemeente) 8180, 8181
Populaire wijken Heerde, Wapenveld
Dorpen en steden in de buurt postcode-Heemstede, adres-Heemskerk, omgeving-Hattem, gemeente-Harlingen, Haren en postcodes-Hardinxveld-Giessendam.

Alle postcodes in Heerde

Zoek jij een postcode in Heerde? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 8180, 8181. Daarnaast zijn er verschillende wijken: Heerde, Wapenveld. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Andersom zoeken: met alleen de postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderstaand formuleren we een paar vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Onthoud: de info die je hier kunt bekijken kan incorrect zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcodegebieden van Gelderland.

Wat is het netnummer van Heerde?
Het netnummer van Heerde is 0578. Deze nummercombinatie wordt gebruikt in combinatie met het telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0578 (+31578).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Heerde. Het checken van postcode bij een adres in Heerde is heel simpel. Voor een correcte navigatie moet men longitude 52.393380756897 + latitude 6.0449182271183 hanteren.

Direct omgekeerd zoeken in Heerde
In de omgeving van Heerde bestaan inwoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Vul dan een naam en postcode in. Ook kan onze tool bekijken / onderzoeken of er een huisnummer in Heerde naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke wijken vind je in Heerde?
Om en nabij dit oord treft men vele wijk- en buurtschappen. Dit zijn bijvoorbeeld Heerde, Wapenveld.
Alle plaatsen in deze gemeente