Postcode zoeken gemeente Oisterwijk

Oisterwijk ligt in de gemeente Oisterwijk, gelegen in Noord-Brabant. Het kengetal is 013. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 25835. De postcode van Oisterwijk is 5060. Op deze pagina raadpleeg je eenvoudig een postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief adres en/of naam. Hiervoor gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Hieronder bekijk je nuttige informatie die te maken hebben met Oisterwijk. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Dit is ook te realiseren. Open de query met de postcode-cijfers (5060), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Bijvoorbeeld OO of DM. Vul het aan met het huisnr. Op die manier ontrafel je zonder moeite de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Check: maak jouw zoekopdracht nog beter door een naam in te vullen. Dit kan zijn van den Berg die woont in Oisterwijk. Of vind een OP=OP Voordeelshop en een Particulier beveiliger of Verandering adviseur.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Oisterwijk
Informatie website gemeente http://www.oisterwijk.nl/
Netnummer Oisterwijk 013 (+3113)
Inwonersaantal van gemeente 25835
Postcode Oisterwijk (gemeente) 5060, 5061, 5062, 5063
Buurten en wijken Verspr.h. westen en noorden Moerg., Pannenschuur, Heukelom, Buitengebied (Zuid), Omgeving Vinkenberg / Heuvelstraat, Omgeving George Perklaan, Centrum Moergestel, ’t Westend / ’t Seuverick, Bunders / Levenskerk, Buitengebied Kerkhoven, Aterhoef / Klompven, Omgeving Industrieterrein, Centrum Oisterwijk, Verspr.h. oosten en zuiden Moerg., Omgeving Broekzijde
Dorpen en steden in de buurt postcode-Oirschot, adres-Oegstgeest, omgeving-Nuth, gemeente-Nunspeet, Nuenen, Gerwen en Nederwetten en postcodes-Noordwijkerhout.

Alle postcodes in Oisterwijk

Zoek jij een postcode in Oisterwijk? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 5060, 5061, 5062, 5063. In aanvulling daarop onderscheiden we een aantal wijken: Verspr.h. westen en noorden Moerg., Pannenschuur, Heukelom, Buitengebied (Zuid), Omgeving Vinkenberg / Heuvelstraat, Omgeving George Perklaan, Centrum Moergestel, ’t Westend / ’t Seuverick, Bunders / Levenskerk, Buitengebied Kerkhoven, Aterhoef / Klompven, Omgeving Industrieterrein, Centrum Oisterwijk, Verspr.h. oosten en zuiden Moerg., Omgeving Broekzijde. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of jusit omgekeerd zoeken: op basis van een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Onderstaand kan je een aantal vragen vinden waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Bedenk wel: de informatie die je hier vindt kan incorrect zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcodegids van Noord-Brabant.

Hoe werkt het netnummer van Oisterwijk?
Het netnummer van Oisterwijk is 013. Dit unieke locatie-nummer moet je gebruiken voor de rest van het telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 013 (+3113).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Oisterwijk. Het achterhalen van postcode bij een adres in Oisterwijk is makkelijk. Voor een actuele GPS / locatiebepaling moet jij longitude 51.570971088771 en latitude 5.1984881064117 toepassen.

Snel omgekeerd zoeken in Oisterwijk
In de omgeving van Oisterwijk wonen inwoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Vul dan een naam en postcode in. Wellicht kan onze zoekmachine in staat zijn te bekijken welk huisnummer uit Oisterwijk hoort bij de persoon.

Welke wijken vind je in Oisterwijk?
Vlakbij deze regio liggen diverse wijken en buurten. Denk onder andere aan Verspr.h. westen en noorden Moerg., Pannenschuur, Heukelom, Buitengebied (Zuid), Omgeving Vinkenberg / Heuvelstraat, Omgeving George Perklaan, Centrum Moergestel, ’t Westend / ’t Seuverick, Bunders / Levenskerk, Buitengebied Kerkhoven, Aterhoef / Klompven, Omgeving Industrieterrein, Centrum Oisterwijk, Verspr.h. oosten en zuiden Moerg., Omgeving Broekzijde.
Alle plaatsen in deze gemeente