Postcode zoeken gemeente Oosterhout

Oosterhout hoort bij de gemeente Oosterhout, provincie Noord-Brabant. De telefoonnummers beginnen hier met 0162. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 54018. De eerste postcode van Oosterhout is 4909. Via onze postcode zoeker ontdek je eenvoudig elke postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een familienaam of huisnummer. Om te beginnen gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina lees je praktische informatie die gerelateerd zijn aan Oosterhout. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Ook dat kan! Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (4909), en voeg hieraan toe de 2 letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn QA of juist EJ. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer. Zo ontrafel je gemakkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Goed om te weten: zoek nog beter en voeg ook een naam toe. Dit kan zijn van de Veen uit de gemeente Oosterhout. Of winkels als Pets Place of een Particulier beveiliger of Cultuuradviseur.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Oosterhout
Website van de gemeente http://www.oosterhout.nl/
Netnummer Oosterhout 0162 (+31162)
Inwoners (gemeente) 54018
Postcode Oosterhout (gemeente) 4909
Wijken & buurten Oosterhout-Centrum, Slotjes, West, Strijen, Leijsenakkers, Oosterheide, Dommelbergen, Vrachelen, Industrieterrein Zuid, Industrieterrein Noord, Buitengebied Oosterhout, Den Hout, Oosteind, Dorst
Nabij gelegen plaatsen postcode-Oost Gelre, adres-Onderbanken, omgeving-Ommen, gemeente-Olst-Wijhe, Oldenzaal en postcodes-Oldebroek.

Alle postcodes in Oosterhout

Wil jij weten wat de postcode is van Oosterhout? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 4909. In aanvulling daarop onderscheiden we een aantal wijken: Oosterhout-Centrum, Slotjes, West, Strijen, Leijsenakkers, Oosterheide, Dommelbergen, Vrachelen, Industrieterrein Zuid, Industrieterrein Noord, Buitengebied Oosterhout, Den Hout, Oosteind, Dorst. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of juist omgekeerd zoeken: op basis van een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Onderstaand kan je een aantal vragen vinden waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Onthoud: de data die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl is mogelijk niet up-to date. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcode indeling van Noord-Brabant.

Welke netnummer is van Oosterhout?
Het netnummer van Oosterhout is 0162. Dit specifieke kengetal moet jij invoeren om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Ook voor het buitenland werkt dit: 0162 (+31162).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Oosterhout. Het checken van postcode bij een adres in Oosterhout kan moeiteloos. Voor navigeren of huidige GPS locaties moet je longitude 51.650438565394 (en) latitude 4.884442301336 hanteren.

Direct omgekeerd zoeken in Oosterhout
In de omgeving van Oosterhout wonen mensen. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Vul dan een naam en postcode in. Toevallig kan je via deze site bekijken / onderzoeken of er een huisnummer in Oosterhout hoort bij de persoon.

Welke buurt of wijk ligt in Oosterhout?
Vlakbij dit oord liggen diverse wijken en buurten. Dit zijn bijvoorbeeld Oosterhout-Centrum, Slotjes, West, Strijen, Leijsenakkers, Oosterheide, Dommelbergen, Vrachelen, Industrieterrein Zuid, Industrieterrein Noord, Buitengebied Oosterhout, Den Hout, Oosteind, Dorst.
Alle plaatsen in deze gemeente