Postcode zoeken gemeente Ommen

Ommen hoort bij de gemeente Ommen, rondom de streek Overijssel. Het netnummer van deze plaats is 0529. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 17696. De actuele postcode van Ommen is 7730. Op zoekpostcodes.nl ontdek je snel en gemakkelijk iedere postcode. Begin met een naam of straatnaam. Om te zoeken gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken op postcode

Verderop lees je belangrijke info die te maken hebben met Ommen. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Dit kan met de zoektool. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (7730), en completeer dit met de letters. Voorbeelden zijn SH of mogelijk SX. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnr. Zo vind je verrassend makkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Handig: maar een zoekopdracht nog completer en vul (indien bekend) een naam in. Bijvoorbeeld van Vliet uit Ommen. Of winkels als Gall & Gall of een Schoonheidsspecialiste of Genealoog.

Provincie Overijssel
Gemeente Ommen
Website Gemeente http://www.ommen.nl/
Netnummer Ommen 0529 (+31529)
Aantal inwoners (gemeente) 17696
Postcode Ommen (gemeente) 7730, 7731, 7732
Populaire wijken Ommen, Arrien, Beerze, Beerzerveld, Dalmsholte, Giethmen, Lemele, Stegeren, Vilsteren, Vinkenbuurt, Tharen
Dorpen en steden in de buurt postcode-Olst-Wijhe, adres-Oldenzaal, omgeving-Oldebroek, gemeente-Oldambt, Oisterwijk en postcodes-Oirschot.

Alle postcodes in Ommen

Benieuwd naar een postcode in Ommen? De database toont de volgende postcode(s): 7730, 7731, 7732. Tevens kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Ommen, Arrien, Beerze, Beerzerveld, Dalmsholte, Giethmen, Lemele, Stegeren, Vilsteren, Vinkenbuurt, Tharen. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Andersom zoeken: met enkel een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Belangrijke vragen (FAQ)

Onderaan de pagina tref je een aantal vragen met daarbij een beknopt antwoord. Goed om te weten: de informatie op deze pagina is mogelijk niet up-to date. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in het postcodeboek van Overijssel.

Hoe werkt het netnummer van Ommen?
Het netnummer van Ommen is 0529. Dit unieke locatie-nummer moet men toepassen om hier een telefoonnummer te bereiken. Internationaal kan je deze gebruiken: 0529 (+31529).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Ommen. Het achterhalen van postcode bij een adres in Ommen is makkelijk. Voor een correcte navigatie moet jij longitude 52.508408668169 & latitude 6.4361385944702 invoeren.

Kan ik omgekeerd zoeken in Ommen
In en rondom Ommen wonen bewoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Soms kan onze zoekmachine in staat zijn te bekijken of er een huisnummer in Ommen hoort bij de persoon.

Welke buurt of wijk ligt in Ommen?
Naast dit rayon liggen diverse wijken en buurten. Jij kan dan denken aan plekken zoals Ommen, Arrien, Beerze, Beerzerveld, Dalmsholte, Giethmen, Lemele, Stegeren, Vilsteren, Vinkenbuurt, Tharen.
Alle plaatsen in deze gemeente