Postcode zoeken gemeente Olst-Wijhe

Olst-Wijhe vinden we terug in de gemeente Olst-Wijhe, en ligt in de provincie Overijssel. Om te bellen gebruik je het netnummer 0570. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 17886. De 4-letterpostcode van Olst-Wijhe is 8121. Op deze pagina zoek je eenvoudig de gewenste postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te beginnen kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hierna lees je handige info over de plaats Olst-Wijhe. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Dit is ook te realiseren. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (8121), aangevuld met 2 letters. Bijvoorbeeld FE of juist KC. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer (als die bekend is). Op die manier detecteer je verrassend makkelijk de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Nieuw: maar een zoekopdracht nog krachtiger en vul de zoekopdracht aan met een naam. Denk maar aan bijv. Brouwer uit Olst-Wijhe. Of winkels als EMTÉ en een Installateur alarmapparatuur of Adviseur Strategische beleidskeuze.

Provincie Overijssel
Gemeente Olst-Wijhe
Website van de gemeente http://www.olst-wijhe.nl/
Netnummer Olst-Wijhe 0570 (+31570)
Aantal inwoners in de gemeente 17886
Postcode Olst-Wijhe (gemeente) 8121, 8130, 8131
Populaire wijken Olst, Wijhe, Wesepe, Boskamp, Boerhaar, Welsum, Den Nul, Eikelhof, Elshof, Marle, Middel, Herxen
Omliggende plaatsen postcode-Oldenzaal, adres-Oldebroek, omgeving-Oldambt, gemeente-Oisterwijk, Oirschot en postcodes-Oegstgeest.

Alle postcodes in Olst-Wijhe

Zoek jij een postcode in Olst-Wijhe? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 8121, 8130, 8131. In aanvulling daarop zijn er verschillende wijken: Olst, Wijhe, Wesepe, Boskamp, Boerhaar, Welsum, Den Nul, Eikelhof, Elshof, Marle, Middel, Herxen. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Omgekeerd zoeken: op basis van een postcode bekijken welk adres erbij hoort

FAQ

Onderstaand check je belangrijke vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Onthoud: de data die je hier vindt kan verouderd zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in het postcodeboek van Overijssel.

Welke netnummer is van Olst-Wijhe?
Het netnummer van Olst-Wijhe is 0570. Deze nummercombinatie is noodzakelijk om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Internationaal kan je deze gebruiken: 0570 (+31570).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Olst-Wijhe. Het vinden van postcode bij een adres in Olst-Wijhe is heel simpel. Voor een actuele GPS / locatiebepaling moet men longitude 52.409153066086 + latitude 6.1570957156745 invoeren.

Kan ik omgekeerd zoeken in Olst-Wijhe
In de omgeving van Olst-Wijhe gegeven zich bewoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Mogelijk kan onze tool ontdekken welk huisnummer in Olst-Wijhe hoort bij de persoon.

Welke wijken & buurten liggen in Olst-Wijhe?
In en rondom deze omgeving liggen diverse wijken en buurten. Voorbeelden hiervan zijn Olst, Wijhe, Wesepe, Boskamp, Boerhaar, Welsum, Den Nul, Eikelhof, Elshof, Marle, Middel, Herxen.
Alle plaatsen in deze gemeente