Postcode zoeken gemeente Houten

Houten maakt onderdeel uit van de gemeente Houten, rondom de streek Utrecht. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 030. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 48765. De 4-letterpostcode van Houten is 3990. Via onze postcode zoeker zoek je eenvoudig elke postcode. Begin met een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te beginnen kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Hierna lees je handige info over de plaats Houten. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Dit is ook te realiseren. Start met de postcode (3990), en completeer dit met de letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn HR of mogelijk JW. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnr. Zo tref je gemakkelijk een adres gebaseerd op de postcode. Handig: zoek nog beter en vul (indien bekend) een naam in. Bijvoorbeeld van den Brink die woont in Houten. Op zoek een Hubo of bijv. een Stuurman binnenvaart of Ingenieur biomedische technologie.

Provincie Utrecht
Gemeente Houten
Informatie website gemeente https://www.houten.nl/
Netnummer Houten 030 (+3130)
Aantal inwoners (gemeente) 48765
Postcode Houten (gemeente) 3990, 3991, 3992, 3993, 3994, 3995
Wijken & buurten Houten Noord-West, Houten Noord-Oost, Houten Zuid-West, Houten Zuid-Oost, Houten Buitengebied, ’t Goy, ’t Goy Buitengebied, Tull en ’t waal, Tull en ’t Waal Buitengebied, Schalkwijk, Schalkwijk Buitengebied
Plaatsen in de buurt postcode-Horst aan de Maas, adres-Hoorn, omgeving-Hoogeveen, gemeente-Hollands Kroon, Hof van Twente en postcodes-Hilversum.

Alle postcodes in Houten

Wat is de postcode in Houten? De plaats kent de volgende postcode(s): 3990, 3991, 3992, 3993, 3994, 3995. Bovendien onderscheiden we een aantal wijken: Houten Noord-West, Houten Noord-Oost, Houten Zuid-West, Houten Zuid-Oost, Houten Buitengebied, ’t Goy, ’t Goy Buitengebied, Tull en ’t waal, Tull en ’t Waal Buitengebied, Schalkwijk, Schalkwijk Buitengebied. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of jusit omgekeerd zoeken: op basis van een postcode de wijk of straat achterhalen

Belangrijke vragen (FAQ)

Onderstaand komen we met een paar vragen van bezoekers met daarbij een beknopt antwoord. Onthoud: de informatie die je hier kunt bekijken is mogelijk niet 100% actueel. We zien regelmatig veranderingen in het postcodeboek van Utrecht.

Welke netnummer hoort bij Houten?
Het netnummer van Houten is 030. Deze nummercombinatie moet jij invoeren voor de rest van het telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 030 (+3130).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Houten. Het vinden van postcode bij een adres in Houten is eenvoudig. Voor navigeren of huidige GPS locaties kan je longitude 52.032644633063 & latitude 5.1708098925494 hanteren.

Snel omgekeerd zoeken in Houten
In de regio Houten verblijven inwoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Wellicht kan onze tool bekijken / onderzoeken welk huisnummer in Houten matched met de gegevens.

Welke wijken & buurten liggen in Houten?
Vlakbij dit oord zijn veel buurten en wijken te vinden. Dit zijn bijvoorbeeld Houten Noord-West, Houten Noord-Oost, Houten Zuid-West, Houten Zuid-Oost, Houten Buitengebied, ’t Goy, ’t Goy Buitengebied, Tull en ’t waal, Tull en ’t Waal Buitengebied, Schalkwijk, Schalkwijk Buitengebied.
Alle plaatsen in deze gemeente