Postcode zoeken gemeente Ooststellingwerf

Ooststellingwerf is een plaats in de gemeente Ooststellingwerf, provincie Drenthe. Om te bellen gebruik je het netnummer 0516. Het aantal inwoners bedraagt 25571. De 4-letterpostcode van Ooststellingwerf is 8434. Op deze pagina ontdek je snel en gemakkelijk elke postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te zoeken gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Hierna ontdek je bruikbare gegevens die gerelateerd zijn aan Ooststellingwerf. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Ook dat kan! Open de query met de postcode-cijfers (8434), en voeg hieraan toe de 2 letters. Denk aan ER of mogelijk CB. Maak de zoekopdracht concreter met het straatnummer. Via deze weg vind je verrassend makkelijk een adres gebaseerd op de postcode. Handig: zoek nog completer en voeg ook een naam toe. Bijv. van Dam afkomstig uit de gemeente Ooststellingwerf. Of bedrijven als Primark of een Beveiligingsmedewerker of Projectmanager technische installaties.

Provincie Drenthe
Gemeente Ooststellingwerf
Online portaal gemeente https://www.ooststellingwerf.nl/
Netnummer Ooststellingwerf 0516 (+31516)
Aantal inwoners in de gemeente 25571
Postcode Ooststellingwerf (gemeente) 8434
Belangrijke wijken Oosterwolde, Donkerbroek, Makkinga, Oldeberkoop, Haulerwijk, Appelscha
Omliggende plaatsen postcode-Oosterhout, adres-Oost Gelre, omgeving-Onderbanken, gemeente-Ommen, Olst-Wijhe en postcodes-Oldenzaal.

Alle postcodes in Ooststellingwerf

Wil jij weten wat de postcode is van Ooststellingwerf? De database toont de volgende postcode(s): 8434. In aanvulling daarop is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Oosterwolde, Donkerbroek, Makkinga, Oldeberkoop, Haulerwijk, Appelscha. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: op basis van een postcode de wijk of straat achterhalen

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hierna tref je een aantal vragen met een kort en bondig antwoord. Goed om te weten: de gegevens welke je raadpleegt op deze site is mogelijk niet 100% actueel. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in het postcodegebied van Drenthe.

Wat is het netnummer van Ooststellingwerf?
Het netnummer van Ooststellingwerf is 0516. Dit specifieke kengetal moet men toepassen om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0516 (+31516).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Ooststellingwerf. Het checken van postcode bij een adres in Ooststellingwerf doe je zonder moeite. Voor een correcte navigatie moet je longitude 53.05788017846 & latitude 6.2788952239337 invoeren.

Direct omgekeerd zoeken in Ooststellingwerf
In en rondom Ooststellingwerf verblijven mensen. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Eventueel kan je via deze site er achter komen of er een huisnummer in Ooststellingwerf past bij de door jou verstrekte details.

Welke wijken & buurten liggen in Ooststellingwerf?
Om en nabij dit rayon begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Dit zijn bijvoorbeeld Oosterwolde, Donkerbroek, Makkinga, Oldeberkoop, Haulerwijk, Appelscha.
Alle plaatsen in deze gemeente