Postcode zoeken gemeente Valkenburg aan de Geul

Valkenburg aan de Geul maakt onderdeel uit van de gemeente Valkenburg aan de Geul, en de provincie Limburg. De telefoonnummers beginnen hier met 043. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 16518. De 4-letterpostcode van Valkenburg aan de Geul is 6341. Op deze pagina ontdek je eenvoudig de postcode in kwestie. Probeer een complete zoekopdracht inclusief voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Hiervoor gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Hierna vind je bruikbare informatie over de plaats Valkenburg aan de Geul. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Ook dat is mogelijk! Vul de postcode in (6341), en voeg hieraan toe de 2 letters. Bijvoorbeeld ZD of juist JQ. Vergeet niet het huisnr. Zo achterhaal je zonder moeite de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Tip: maar een zoekopdracht nog beter door een naam in te vullen. Bijvoorbeeld Huisman uit de gemeente Valkenburg aan de Geul. Of winkels als Randstad of bijv. een Stuurman binnenvaart of Informatieanalist.

Provincie Limburg
Gemeente Valkenburg aan de Geul
Online portaal gemeente http://www.valkenburg.nl/
Netnummer Valkenburg aan de Geul 043 (+3143)
Aantal inwoners in de gemeente 16518
Postcode Valkenburg aan de Geul (gemeente) 6341, 6342
Populaire wijken Valkenburg, Houthem – Sint Gerlach, Schin op Geul – Oud-Valkenburg, Sibbe – IJzeren, Berg en Terblijt – Vilt, Walem
Plaatsen in de buurt postcode-Vaals, adres-Utrechtse Heuvelrug, omgeving-Utrecht, gemeente-Urk, Uithoorn en postcodes-Uitgeest.

Alle postcodes in Valkenburg aan de Geul

Zoek jij een postcode in Valkenburg aan de Geul? De plaats kent de volgende postcode(s): 6341, 6342. Daarnaast verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Valkenburg, Houthem – Sint Gerlach, Schin op Geul – Oud-Valkenburg, Sibbe – IJzeren, Berg en Terblijt – Vilt, Walem. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of jusit omgekeerd zoeken: met enkel een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Onderstaand check je belangrijke vragen met een kort en bondig antwoord. Vergeet niet: de getoonde info welke je raadpleegt op deze site is mogelijk niet 100% actueel. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in de postcodegids van Limburg.

Is er ook een netnummer in Valkenburg aan de Geul?
Het netnummer van Valkenburg aan de Geul is 043. Deze nummercombinatie wordt gebruikt om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 043 (+3143).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Het zoeken van postcode bij een adres in Valkenburg aan de Geul doe je zonder moeite. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kun je longitude 50.86487112422 en latitude 5.867379078509 invoeren.

Direct omgekeerd zoeken in Valkenburg aan de Geul
In de omgeving van Valkenburg aan de Geul bestaan inwoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Ook kan jij aan de hand van onze service bekijken / onderzoeken of er een huisnummer in Valkenburg aan de Geul past bij de door jou verstrekte details.

Welke wijken & buurten liggen in Valkenburg aan de Geul?
In en rondom deze regio treft men vele wijk- en buurtschappen. Jij kan dan denken aan plekken zoals Valkenburg, Houthem – Sint Gerlach, Schin op Geul – Oud-Valkenburg, Sibbe – IJzeren, Berg en Terblijt – Vilt, Walem.
Alle plaatsen in deze gemeente