Postcode zoeken gemeente Uithoorn

Uithoorn vinden we terug in de gemeente Uithoorn, en ligt in de provincie Noord-Holland. Om te bellen gebruik je het netnummer 0297. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 29181. De postcode van Uithoorn is 1420. Op zoekpostcodes.nl ontdek je moeiteloos elke postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Daarvoor kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder bekijk je belangrijke informatie over Uithoorn. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Dit kan met de zoektool. Start met de postcode (1420), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Denk aan HW of RJ. Vul het aan met het huisnummer + eventuele toevoeging. Zodoende tref je snel en eenvoudig de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Check: maar een zoekopdracht meer concreet door een naam in te vullen. Denk aan Bosch afkomstig uit de gemeente Uithoorn. Of check het adres van AH of bijv. een Duikerarts of Mentor.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Uithoorn
Online portaal gemeente http://www.uithoorn.nl/
Netnummer Uithoorn 0297 (+31297)
Inwoners (gemeente) 29181
Postcode Uithoorn (gemeente) 1420, 1421, 1422, 1423
Belangrijke wijken Dorpscentrum, Thamerdal, Zijdelwaard, Legmeer, Langs de Vuurlinie, Veilinggebied, Meerwijk, Bedrijventerrein, Meerwijk, Glastuinbouwgebied, Veenweidegebied
Omliggende plaatsen postcode-Uitgeest, adres-Uden, omgeving-Tytsjerksteradiel, gemeente-Tynaarlo, Twenterand en postcodes-Tubbergen.

Alle postcodes in Uithoorn

Wat is de postcode in Uithoorn? De database toont de volgende postcode(s): 1420, 1421, 1422, 1423. Bovendien kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Dorpscentrum, Thamerdal, Zijdelwaard, Legmeer, Langs de Vuurlinie, Veilinggebied, Meerwijk, Bedrijventerrein, Meerwijk, Glastuinbouwgebied, Veenweidegebied. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met enkel een postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderaan de pagina kan je een aantal vragen vinden met daarbij een beknopt antwoord. Goed om te weten: de informatie die je hier vindt kan incorrect zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcodegebieden van Noord-Holland.

Welke netnummer is van Uithoorn?
Het netnummer van Uithoorn is 0297. Dit specifieke kengetal moet men toepassen om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0297 (+31297).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Uithoorn. Het speuren naar postcode bij een adres in Uithoorn is eenvoudig. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kun jij longitude 52.239490927512 en latitude 4.8207290416129 gebruiken.

Kan ik omgekeerd zoeken in Uithoorn
In de buurt van Uithoorn wonen mensen. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Ook kan het zoekscript bekijken / onderzoeken of er een huisnummer in Uithoorn hoort bij de persoon.

Welke wijken vind je in Uithoorn?
In en rondom deze streek begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Jij kan dan denken aan plekken zoals Dorpscentrum, Thamerdal, Zijdelwaard, Legmeer, Langs de Vuurlinie, Veilinggebied, Meerwijk, Bedrijventerrein, Meerwijk, Glastuinbouwgebied, Veenweidegebied.
Alle plaatsen in deze gemeente