Postcode zoeken gemeente Tytsjerksteradiel

Tytsjerksteradiel maakt onderdeel uit van de gemeente Tytsjerksteradiel, en ligt in de provincie Friesland. Om te bellen gebruik je het netnummer 058. Het aantal inwoners bedraagt 32077. De postcode van Tytsjerksteradiel is 9091. Via onze postcode zoeker achterhaal je zonder problemen de postcode in kwestie. Probeer een complete zoekopdracht inclusief adres en/of naam. Om te beginnen maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Hieronder lees je handige informatie over Tytsjerksteradiel. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Ook dat kan! Voer de postcode in (9091), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Je kunt denken aan SP of juist VV. Vergeet niet het huisnummer. Zo vind je snel en eenvoudig een adres gebaseerd op de postcode. Goed om te weten: maak de zoekopdracht meer concreet door een naam in te vullen. Bijv. Meijer uit de gemeente Tytsjerksteradiel. Of vind een Bruna of een Winkelsurveillant of Communicatieadviseur.

Provincie Friesland
Gemeente Tytsjerksteradiel
Website van de gemeente https://www.tytsjerksteradiel.nl/
Netnummer Tytsjerksteradiel 058 (+3158)
Inwonersaantal van gemeente 32077
Postcode Tytsjerksteradiel (gemeente) 9091
Populaire wijken Burgum, Aldtsjerk, Mûnein, Ryptsjerk, Tytsjerk, Earnewâld, Sumar, Eastermar, Noordburgum, Hurdegaryp
Nabij gelegen plaatsen postcode-Tynaarlo, adres-Twenterand, omgeving-Tubbergen, gemeente-Tilburg, Tiel en postcodes-Tholen.

Alle postcodes in Tytsjerksteradiel

Zoek jij een postcode in Tytsjerksteradiel? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 9091. Voorts kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Burgum, Aldtsjerk, Mûnein, Ryptsjerk, Tytsjerk, Earnewâld, Sumar, Eastermar, Noordburgum, Hurdegaryp. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Andersom zoeken: met alleen de postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hierna formuleren we een paar vragen inclusief een kort antwoord. Vergeet niet: de informatie die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl is mogelijk niet up-to date. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcode indeling van Friesland.

Welke netnummer hoort bij Tytsjerksteradiel?
Het netnummer van Tytsjerksteradiel is 058. Dit regionummer moet men toepassen bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 058 (+3158).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Tytsjerksteradiel. Het speuren naar postcode bij een adres in Tytsjerksteradiel is heel simpel. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kan jij longitude 53.262254059378 & latitude 5.8411808481505 aanwenden.

Kun jij omgekeerd zoeken in Tytsjerksteradiel
In de regio Tytsjerksteradiel wonen inwoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Wellicht kan het zoekscript achterhalen welk huisnummer uit Tytsjerksteradiel past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurt of wijk ligt in Tytsjerksteradiel?
In en rondom deze regio liggen diverse wijken en buurten. Jij kan dan denken aan plekken zoals Burgum, Aldtsjerk, Mûnein, Ryptsjerk, Tytsjerk, Earnewâld, Sumar, Eastermar, Noordburgum, Hurdegaryp.
Alle plaatsen in deze gemeente