Postcode zoeken gemeente Uitgeest

Uitgeest hoort bij de gemeente Uitgeest, gelegen in Noord-Holland. Het kengetal is 0251. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 13360. De postcode van Uitgeest is 1910. Via onze postcode zoeker achterhaal je razendsnel de postcode in kwestie. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een adres en/of naam. Hiervoor maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder vind je belangrijke data over Uitgeest. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Dit kan met de zoektool. Vul de postcode in (1910), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Je kunt denken aan GM of juist AR. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnr. Via deze weg achterhaal je zonder moeite de adresgegevens van een bepaalde postcode. Goed om te weten: maak je zoekopdracht nog completer en voeg ook een naam toe. Bijvoorbeeld van den Berg uit de gemeente Uitgeest. Of vind een Tango of een Gasmeetkundige of Advocaat.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Uitgeest
Website van de gemeente http://www.uitgeest.nl/
Netnummer Uitgeest 0251 (+31251)
Inwonertal gemeente 13360
Postcode Uitgeest (gemeente) 1910, 1911
Wijken & buurten Uitgeest
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Uden, adres-Tytsjerksteradiel, omgeving-Tynaarlo, gemeente-Twenterand, Tubbergen en postcodes-Tilburg.

Alle postcodes in Uitgeest

Nieuwsgierig naar een postcode in Uitgeest? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 1910, 1911. Daarnaast is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Uitgeest. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met enkel een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna check je belangrijke vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Onthoud: de info welke je raadpleegt op deze site is mogelijk niet up-to date. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcodegids van Noord-Holland.

Wat is het netnummer van Uitgeest?
Het netnummer van Uitgeest is 0251. Deze telefooncode wordt gebruikt bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0251 (+31251).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Uitgeest. Het speuren naar postcode bij een adres in Uitgeest is heel simpel. Voor navigeren of huidige GPS locaties moet men longitude 52.522664356078 (en) latitude 4.7191616980215 invoeren.

Kan ik omgekeerd zoeken in Uitgeest
In de buurt van Uitgeest bestaan bewoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Vul dan een naam en postcode in. Mogelijk kan je via deze site er achter komen welk huisnummer uit Uitgeest past bij deze inwoner.

Welke buurten vind jij in Uitgeest?
Om en nabij deze omgeving liggen diverse wijken en buurten. Jij kan dan denken aan plekken zoals Uitgeest.