Postcode zoeken gemeente Urk

Urk vinden we terug in de gemeente Urk, provincie Flevoland. Het netnummer van deze plaats is 0527. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 19987. De 4-letterpostcode van Urk is 8320. Op zoekpostcodes.nl raadpleeg je eenvoudig elke postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Hiervoor gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Hierna vind je handige gegevens over Urk. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Dit is ook te realiseren. Voer de postcode in (8320), en voeg hieraan toe de 2 letters. Je kunt denken aan RU of misschien SG. Vergeet niet het huisnummer. Op deze wijze tref je snel en eenvoudig een adres gebaseerd op de postcode. Tip: maar een zoekopdracht nog specifieker en voeg ook een naam toe. Denk maar aan bijv. de Lange uit de gemeente Urk. Of bedrijven als Firezone en een Architect of ICT-helpdesk.

Provincie Flevoland
Gemeente Urk
Gemeente website http://www.urk.nl/
Netnummer Urk 0527 (+31527)
Aantal inwoners (gemeente) 19987
Postcode Urk (gemeente) 8320, 8321, 8322
Buurtschappen en wijken Urk
Dorpen en steden in de buurt postcode-Uithoorn, adres-Uitgeest, omgeving-Uden, gemeente-Tytsjerksteradiel, Tynaarlo en postcodes-Twenterand.

Alle postcodes in Urk

Nieuwsgierig naar een postcode in Urk? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 8320, 8321, 8322. Tevens kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Urk. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of jusit omgekeerd zoeken: met de postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hierna tref je een aantal vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Onthoud: de info welke je raadpleegt op deze site kan verouderd zijn. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in de postcode indeling van Flevoland.

Welke netnummer hoort bij Urk?
Het netnummer van Urk is 0527. Dit specifieke kengetal is noodzakelijk voor de rest van het telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0527 (+31527).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Urk. Het speuren naar postcode bij een adres in Urk is makkelijk. Voor navigeren of huidige GPS locaties moet je longitude 52.6666584319 (en) latitude 5.624946640701 gebruiken.

Kun jij omgekeerd zoeken in Urk
In de buurt van Urk gegeven zich inwoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Soms kan het zoekscript bekijken / onderzoeken welk huisnummer in Urk past bij deze inwoner.

Welke wijken & buurten liggen in Urk?
Vlakbij deze omgeving begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Dit zijn bijvoorbeeld Urk.