Postcode zoeken gemeente Someren

Someren maakt onderdeel uit van de gemeente Someren, rondom de streek Noord-Brabant. De telefoonnummers beginnen hier met 0493. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 18914. De 4-letterpostcode van Someren is 5710. Via onze postcode zoeker raadpleeg je eenvoudig elke postcode. Begin met een straatnaam + huisnummer en een naam. Om te zoeken door het postcodeboek gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Verderop vind je handige data over de plaats Someren. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Dit kan met de zoektool. Open de query met de postcode-cijfers (5710), aangevuld met 2 letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn GI of mogelijk BI. Vergeet niet het huisnummer. Op die manier ontrafel je gemakkelijk een adres bij een postcode. Handig: maar een zoekopdracht nog beter door een naam in te vullen. Bijvoorbeeld van Beek afkomstig uit de gemeente Someren. Of winkels als Texaco of een Stuurman zeevisvaart of Management consultant.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Someren
Online portaal gemeente http://www.someren.nl/
Netnummer Someren 0493 (+31493)
Inwoners (gemeente) 18914
Postcode Someren (gemeente) 5710, 5711, 5712
Buurtschappen en wijken Someren, Lierop, Someren-Eind, Somerense Heide, Wijk 09
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Soest, adres-Smallingerland, omgeving-Sluis, gemeente-Sliedrecht, Sittard-Geleen en postcodes-Sint-Michielsgestel.

Alle postcodes in Someren

Wil jij weten wat de postcode is van Someren? De database toont de volgende postcode(s): 5710, 5711, 5712. Daarnaast kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Someren, Lierop, Someren-Eind, Somerense Heide, Wijk 09. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Of juist omgekeerd zoeken: met de postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderstaand tref je een aantal vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Goed om te weten: de getoonde info die je hier kunt bekijken is mogelijk niet up-to date. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcodegids van Noord-Brabant.

Wat is het netnummer van Someren?
Het netnummer van Someren is 0493. Dit unieke locatie-nummer moet jij invoeren om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0493 (+31493).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Someren. Het achterhalen van postcode bij een adres in Someren kan moeiteloos. Wanneer je de navigatie instelt moet je longitude 51.354358781613 + latitude 5.689647490983 aanwenden.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Someren
In en rondom Someren leven inwoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Ook kan onze tool er achter komen of er een huisnummer in Someren matched met de gegevens.

Welke wijken vind je in Someren?
Dichtbij dit rayon begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Voorbeelden hiervan zijn Someren, Lierop, Someren-Eind, Somerense Heide, Wijk 09.
Alle plaatsen in deze gemeente