Postcode zoeken gemeente Son en Breugel

Son en Breugel is een plaats in de gemeente Son en Breugel, provincie Noord-Brabant. De telefoonnummers beginnen hier met 0499. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 16425. De 4-letterpostcode van Son en Breugel is 5690. Aan de hand van de postcodetool achterhaal je moeiteloos elke postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief familienaam of huisnummer. Om te beginnen maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina vind je bruikbare data over de plaats Son en Breugel. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Dit is ook te realiseren. Open de query met de postcode-cijfers (5690), en voeg hieraan toe de 2 letters. Voorbeelden zijn CH of wellicht HB. Maak de zoekopdracht concreter met het straatnummer. Zodoende ontrafel je gemakkelijk een adres gebaseerd op de postcode. Check: maak de zoekopdracht nog krachtiger en voeg ook een naam toe. Bijvoorbeeld Smits woonachtig in Son en Breugel. Of vind een Total en een Verpleegkundige of PR-trainers.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Son en Breugel
Online portaal gemeente http://www.sonenbreugel.nl/
Netnummer Son en Breugel 0499 (+31499)
Aantal inwoners in de gemeente 16425
Postcode Son en Breugel (gemeente) 5690, 5691, 5692, 5694
Wijken & buurten Son, Breugel
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Someren, adres-Soest, omgeving-Smallingerland, gemeente-Sluis, Sliedrecht en postcodes-Sittard-Geleen.

Alle postcodes in Son en Breugel

Benieuwd naar een postcode in Son en Breugel? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 5690, 5691, 5692, 5694. Daarnaast verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Son, Breugel. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Andersom zoeken: met alleen de postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veelgestelde vragen

Onderaan de pagina tref je een aantal vragen met daarbij een beknopt antwoord. Goed om te weten: de informatie op deze pagina kan achterhaald zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in het postcodegebied van Noord-Brabant.

Welke netnummer hoort bij Son en Breugel?
Het netnummer van Son en Breugel is 0499. Deze telefooncode wordt gebruikt bij het bellen naar een telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 0499 (+31499).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Son en Breugel. Het achterhalen van postcode bij een adres in Son en Breugel doe je zonder moeite. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kan je longitude 51.515587696 + latitude 5.494367296912 hanteren.

Direct omgekeerd zoeken in Son en Breugel
In de regio Son en Breugel leven bewoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Mogelijk kan je via deze site ontdekken welk huisnummer uit Son en Breugel past bij deze inwoner.

Welke buurt of wijk ligt in Son en Breugel?
Naast deze regio treft men vele wijk- en buurtschappen. Denk onder andere aan Son, Breugel.