Postcode zoeken gemeente Valkenswaard

Valkenswaard ligt in de gemeente Valkenswaard, provincie Noord-Brabant. Het netnummer van deze plaats is 040. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 30262. De eerste postcode van Valkenswaard is 5550. Via onze postcode zoeker zoek je eenvoudig de postcode in kwestie. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een adres en/of naam. Om te zoeken gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder lees je belangrijke informatie die te maken hebben met Valkenswaard. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Ook dat kan! Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (5550), en voeg hieraan toe de 2 letters. Je kunt denken aan RU of juist CG. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer. Op die manier vind je gemakkelijk de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Check: maak jouw zoekopdracht nog completer en voeg ook een naam toe. Bijvoorbeeld van der Velden woonachtig in Valkenswaard. Of check het adres van Kruidvat en een Onderhoudstechnicus voor zweefvliegtuigen of Docent.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Valkenswaard
Informatie website gemeente http://www.valkenswaard.nl/
Netnummer Valkenswaard 040 (+3140)
Inwonertal gemeente 30262
Postcode Valkenswaard (gemeente) 5550, 5551, 5552, 5553, 5554, 5555, 5556
Buurten en wijken Valkenswaard, Kloosterakkers en Dommelen, Borkel en Schaft
Plaatsen in de buurt postcode-Valkenburg aan de Geul, adres-Vaals, omgeving-Utrechtse Heuvelrug, gemeente-Utrecht, Urk en postcodes-Uithoorn.

Alle postcodes in Valkenswaard

Wil jij weten wat de postcode is van Valkenswaard? De plaats kent de volgende postcode(s): 5550, 5551, 5552, 5553, 5554, 5555, 5556. Voorts onderscheiden we een aantal wijken: Valkenswaard, Kloosterakkers en Dommelen, Borkel en Schaft. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Andersom zoeken: gebaseerd op een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hieronder komen we met een paar vragen van bezoekers waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Vergeet niet: de gegevens die je hier kunt bekijken kan achterhaald zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcode indeling van Noord-Brabant.

Welke netnummer is van Valkenswaard?
Het netnummer van Valkenswaard is 040. Deze telefooncode moet jij invoeren voor de rest van het telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 040 (+3140).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Valkenswaard. Het achterhalen van postcode bij een adres in Valkenswaard is heel simpel. Voor een correcte navigatie kan je longitude 51.343667768055 en latitude 5.439248190028 invoeren.

Kan ik omgekeerd zoeken in Valkenswaard
In de regio Valkenswaard wonen mensen. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Mogelijk kan je via deze site er achter komen of er een huisnummer in Valkenswaard matched met de gegevens.

Welke wijken & buurten liggen in Valkenswaard?
Om en nabij deze omgeving liggen diverse wijken en buurten. Denk onder andere aan Valkenswaard, Kloosterakkers en Dommelen, Borkel en Schaft.