Postcode zoeken gemeente Heiloo

Heiloo ligt in de gemeente Heiloo, gelegen in Noord-Holland. Het netnummer van deze plaats is 072. Het aantal inwoners bedraagt 22689. De postcode van Heiloo is 1850. Aan de hand van de postcodetool ontdek je zonder problemen de postcode in kwestie. Je kunt zoeken op een adres en/of naam. Om te zoeken door het postcodeboek gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken op postcode

Op deze pagina lees je bruikbare info die gerelateerd zijn aan Heiloo. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Open de query met de postcode-cijfers (1850), en maak dit af met de corresponderende letters. Je kunt denken aan YG of wellicht YT. Vul het aan met het huisnummer (als die bekend is). Op die manier achterhaal je verrassend makkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Handig: maak je zoekopdracht meer concreet en vul (indien bekend) een naam in. Denk aan van der Pol die woont in Heiloo. Of bedrijven als Univé of een Deskundige verwijdering asbest en crocidoliet of Accountant (RA/AA).

Provincie Noord-Holland
Gemeente Heiloo
Informatie website gemeente http://www.heiloo.nl/
Netnummer Heiloo 072 (+3172)
Aantal inwoners (gemeente) 22689
Postcode Heiloo (gemeente) 1850, 1851, 1852, 1853, 1906
Belangrijke wijken Blockhovepark, Heiloo Noord-West, Heiloo-Midden, Heiloo-West, Stationsomgeving, Ypestein, Heiloo-Oost, Heiloo Zuid-West
Omliggende plaatsen postcode-Heeze-Leende, adres-Heerlen, omgeving-Heerhugowaard, gemeente-Heerenveen, Heerde en postcodes-Heemstede.

Alle postcodes in Heiloo

Zoek jij een postcode in Heiloo? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 1850, 1851, 1852, 1853, 1906. Voorts verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Blockhovepark, Heiloo Noord-West, Heiloo-Midden, Heiloo-West, Stationsomgeving, Ypestein, Heiloo-Oost, Heiloo Zuid-West. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Andersom zoeken: gebaseerd op een postcode de wijk of straat achterhalen

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hieronder kan je een aantal vragen vinden met een kort en bondig antwoord. Onthoud: de informatie die je hier vindt is mogelijk niet 100% actueel. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in het postcodegebied van Noord-Holland.

Is er ook een netnummer in Heiloo?
Het netnummer van Heiloo is 072. Deze nummercombinatie moet je gebruiken in combinatie met het telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 072 (+3172).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Heiloo. Het vinden van postcode bij een adres in Heiloo is makkelijk. Wanneer je de navigatie instelt kan jij longitude 52.593607867102 & latitude 4.7116545827 aanwenden.

Snel omgekeerd zoeken in Heiloo
In de streek Heiloo wonen inwoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Wellicht kan jij aan de hand van onze service achterhalen welk huisnummer uit Heiloo hoort bij de persoon.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Heiloo?
In en rondom deze regio vind je veel buurtschappen en wijken. Dit zijn bijvoorbeeld Blockhovepark, Heiloo Noord-West, Heiloo-Midden, Heiloo-West, Stationsomgeving, Ypestein, Heiloo-Oost, Heiloo Zuid-West.