Postcode zoeken gemeente Huizen

Huizen vinden we terug in de gemeente Huizen, gelegen in Noord-Holland. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 035. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 41373. De postcode van Huizen is 1270. Via onze postcode zoeker achterhaal je snel en gemakkelijk de gewenste postcode. Je kunt zoeken op een naam of straatnaam. Om te beginnen gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken op postcode

Hieronder bekijk je praktische informatie die betrekking hebben op Huizen. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Dit kan met de zoektool. Voer de postcode in (1270), en maak dit af met de corresponderende letters. Bijvoorbeeld EZ of wellicht KV. Gebruik bij voorkeur ook het huisnummer. Zo ontrafel je simpel en vlug het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Check: maak je zoekopdracht nog beter en vul (indien bekend) een naam in. Dit kan zijn Sanders woonachtig in Huizen. Of check het adres van Big Bazar of een Huidtherapeut of Recherchebureau.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Huizen
Gemeente website http://www.huizen.nl/
Netnummer Huizen 035 (+3135)
Inwoners (gemeente) 41373
Postcode Huizen (gemeente) 1270, 1271, 1272, 1273, 1274, 1275, 1276, 1277
Buurten en wijken Oude Dorp, Westereng, Buitenwijken, Erica en Tafelberg, Staatslieden en Componistenbuurt, Havengebied, Zenderwijk en Bovenweg, Stad en Lande, Huizermaat West en Zuid, Huizermaat Noord, Bijvanck, Bovenmaten, Hogemaat
Dorpen en steden in de buurt postcode-Houten, adres-Horst aan de Maas, omgeving-Hoorn, gemeente-Hoogeveen, Hollands Kroon en postcodes-Hof van Twente.

Alle postcodes in Huizen

Wat is de postcode in Huizen? De plaats kent de volgende postcode(s): 1270, 1271, 1272, 1273, 1274, 1275, 1276, 1277. Bovendien is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Oude Dorp, Westereng, Buitenwijken, Erica en Tafelberg, Staatslieden en Componistenbuurt, Havengebied, Zenderwijk en Bovenweg, Stad en Lande, Huizermaat West en Zuid, Huizermaat Noord, Bijvanck, Bovenmaten, Hogemaat. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of juist omgekeerd zoeken: met alleen de postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veelgestelde vragen

Hieronder formuleren we een paar vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Let op: de data op deze pagina kan incorrect zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in het postcodeboek van Noord-Holland.

Hoe werkt het netnummer van Huizen?
Het netnummer van Huizen is 035. Deze telefooncode moet men toepassen om hier een telefoonnummer te bereiken. Ook voor het buitenland werkt dit: 035 (+3135).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Huizen. Het achterhalen van postcode bij een adres in Huizen is heel simpel. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kun je longitude 52.288778170342 + latitude 5.2252280870334 invoeren.

Direct omgekeerd zoeken in Huizen
In de omgeving van Huizen leven bewoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Ook kan onze zoekmachine bekijken / onderzoeken welk huisnummer uit Huizen hoort bij de persoon.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Huizen?
Naast dit oord treft men vele wijk- en buurtschappen. Denk onder andere aan Oude Dorp, Westereng, Buitenwijken, Erica en Tafelberg, Staatslieden en Componistenbuurt, Havengebied, Zenderwijk en Bovenweg, Stad en Lande, Huizermaat West en Zuid, Huizermaat Noord, Bijvanck, Bovenmaten, Hogemaat.