Postcode zoeken gemeente Dalfsen

Dalfsen vinden we terug in de gemeente Dalfsen, rondom de streek Overijssel. De telefoonnummers beginnen hier met 0529. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 27916. De 4-letterpostcode van Dalfsen is 7711. Op deze pagina achterhaal je snel en gemakkelijk de postcode in kwestie. Hoe dat werkt? Gebruik een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Daarvoor kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hierna vind je belangrijke gegevens over Dalfsen. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Ook dat is mogelijk! Vul de postcode in (7711), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Denk aan TB of mogelijk LC. Gebruik bij voorkeur ook het huisnummer + eventuele toevoeging. Zo ontrafel je simpel en vlug de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Handig: maak jouw zoekopdracht meer concreet en vul (indien bekend) een naam in. Denk maar aan bijv. van den Bosch die woont in Dalfsen. Of bedrijven als Deen of een Luchtvaartterrein Informatieverstrekker of Bouwkundige tekenaar.

Provincie Overijssel
Gemeente Dalfsen
Online portaal gemeente http://www.dalfsen.nl/
Netnummer Dalfsen 0529 (+31529)
Inwoners (gemeente) 27916
Postcode Dalfsen (gemeente) 7711, 7720, 7721, 7722
Belangrijke wijken Dalfsen (kern), Dalfsen – buitengebied, Oudleusen, Hoonhorst, Lenthe-2, Kluinhaar, Lemelerveld, Leusenerveld
Plaatsen in de buurt postcode-Culemborg, adres-Cuijk, omgeving-Cromstrijen, gemeente-Cranendonck, Coevorden en postcodes-Castricum.

Alle postcodes in Dalfsen

Wil jij weten wat de postcode is van Dalfsen? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 7711, 7720, 7721, 7722. In aanvulling daarop kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Dalfsen (kern), Dalfsen – buitengebied, Oudleusen, Hoonhorst, Lenthe-2, Kluinhaar, Lemelerveld, Leusenerveld. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of juist omgekeerd zoeken: met alleen de postcode bekijken welk adres erbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Onderstaand kan je een aantal vragen vinden met een kort en bondig antwoord. Let op: de informatie welke je raadpleegt op deze site is mogelijk niet up-to date. We zien regelmatig veranderingen in het postcodegebied van Overijssel.

Hoe werkt het netnummer van Dalfsen?
Het netnummer van Dalfsen is 0529. Deze nummercombinatie moet men toepassen in combinatie met het telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 0529 (+31529).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Dalfsen. Het achterhalen van postcode bij een adres in Dalfsen doe je zonder moeite. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) moet jij longitude 52.507254101973 + latitude 6.25005909623 hanteren.

Kun jij omgekeerd zoeken in Dalfsen
In de buurt van Dalfsen leven bewoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Toevallig kan het zoekscript er achter komen welk huisnummer in Dalfsen naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke wijken & buurten liggen in Dalfsen?
Vlakbij deze omgeving treft men vele wijk- en buurtschappen. Dit zijn bijvoorbeeld Dalfsen (kern), Dalfsen – buitengebied, Oudleusen, Hoonhorst, Lenthe-2, Kluinhaar, Lemelerveld, Leusenerveld.
Alle plaatsen in deze gemeente