Postcode zoeken gemeente Cranendonck

Cranendonck ligt in de gemeente Cranendonck, rondom de streek Noord-Brabant. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0495. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 20660. De actuele postcode van Cranendonck is 6020. Op zoekpostcodes.nl achterhaal je zonder problemen de gewenste postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een naam of straatnaam. Hiervoor gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Onderstaand tref je nuttige data over Cranendonck. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Dit is ook te realiseren. Voer de postcode in (6020), en completeer dit met de letters. Je kunt denken aan IH of OY. Vergeet niet het huisnummer (als die bekend is). Op deze wijze vind je snel en eenvoudig een adres bij een postcode. Goed om te weten: maak de zoekopdracht nog krachtiger en zoek ook op achternaam. Bijv. Wolters afkomstig uit de gemeente Cranendonck. Of check het adres van Lidl en een Winkelsurveillant of Ontwerper.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Cranendonck
Online portaal gemeente http://www.cranendonck.nl/
Netnummer Cranendonck 0495 (+31495)
Inwoners (gemeente) 20660
Postcode Cranendonck (gemeente) 6020, 6021
Buurten en wijken Budel, Schoot, Dorplein, Maarheeze, Soerendonk, Gastel
Dorpen en steden in de buurt postcode-Coevorden, adres-Castricum, omgeving-Capelle aan den IJssel, gemeente-Buren, Bunschoten en postcodes-Bunnik.

Alle postcodes in Cranendonck

Zoek jij een postcode in Cranendonck? De plaats kent de volgende postcode(s): 6020, 6021. In aanvulling daarop kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Budel, Schoot, Dorplein, Maarheeze, Soerendonk, Gastel. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Andersom zoeken: gebaseerd op een postcode bekijken welk adres erbij hoort

FAQ

Hierna kan je een aantal vragen vinden met daarbij een beknopt antwoord. Goed om te weten: de gegevens die je hier vindt is mogelijk niet up-to date. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcodegids van Noord-Brabant.

Wat is het netnummer van Cranendonck?
Het netnummer van Cranendonck is 0495. Dit unieke locatie-nummer is noodzakelijk om hier een telefoonnummer te bereiken. Ook voor het buitenland werkt dit: 0495 (+31495).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Cranendonck. Het speuren naar postcode bij een adres in Cranendonck doe je zonder moeite. Voor navigeren of huidige GPS locaties moet jij longitude 51.274928897826 en latitude 5.5747464812102 hanteren.

Snel omgekeerd zoeken in Cranendonck
In de regio Cranendonck gegeven zich mensen. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Ook kan jij aan de hand van onze service achterhalen welk huisnummer in Cranendonck matched met de gegevens.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Cranendonck?
Naast deze omgeving zijn veel buurten en wijken te vinden. Jij kan dan denken aan plekken zoals Budel, Schoot, Dorplein, Maarheeze, Soerendonk, Gastel.
Alle plaatsen in deze gemeente