Postcode zoeken gemeente Aalten

Aalten vinden we terug in de gemeente Aalten, en de provincie Gelderland. Het netnummer van deze plaats is 0543. Het aantal inwoners bedraagt 26912. De actuele postcode van Aalten is 7091. Op deze pagina vind je razendsnel een postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een straatnaam + huisnummer en een naam. Om te beginnen gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken op postcode

Verderop ontdek je handige data die betrekking hebben op Aalten. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Ook dat kan! Open de query met de postcode-cijfers (7091), aangevuld met 2 letters. Bijvoorbeeld JI of misschien JM. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer (als die bekend is). Zo tref je gemakkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Handig: maak jouw zoekopdracht nog completer en vul de zoekopdracht aan met een naam. Denk maar aan bijv. Gerritsen die woont in Aalten. Of winkels als Scapiono of een Medisch Secretaresse of Interim managementbureau.

Provincie Gelderland
Gemeente Aalten
Informatie website gemeente http://www.aalten.nl/
Netnummer Aalten 0543 (+31543)
Inwoners (gemeente) 26912
Postcode Aalten (gemeente) 7091, 7120, 7121, 7122, 7123
Buurten en wijken Buitengebied Aalten, Bredevoort, Aalten Kern, Dinxperlo
Dorpen en steden in de buurt postcode-Aalsmeer, adres-Aalburg, omgeving-Aa en Hunze, gemeente-Baarn, Baarle-Nassau en postcodes-Asten.

Alle postcodes in Aalten

Wil jij weten wat de postcode is van Aalten? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 7091, 7120, 7121, 7122, 7123. Tevens onderscheiden we een aantal wijken: Buitengebied Aalten, Bredevoort, Aalten Kern, Dinxperlo. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Omgekeerd zoeken: met de postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hieronder komen we met een paar vragen van bezoekers met een kort en bondig antwoord. Vergeet niet: de getoonde info die je hier vindt is mogelijk niet up-to date. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in de postcode indeling van Gelderland.

Hoe werkt het netnummer van Aalten?
Het netnummer van Aalten is 0543. Dit unieke locatie-nummer moet je gebruiken in combinatie met het telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 0543 (+31543).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Aalten. Het checken van postcode bij een adres in Aalten is heel simpel. Wanneer je de navigatie instelt moet jij longitude 51.917612427664 (en) latitude 6.5593237741266 toepassen.

Snel omgekeerd zoeken in Aalten
In de regio Aalten wonen bewoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Ook kan je via deze site ontdekken of er een huisnummer in Aalten naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke wijken & buurten liggen in Aalten?
Om en nabij dit rayon zijn veel buurten en wijken te vinden. Jij kan dan denken aan plekken zoals Buitengebied Aalten, Bredevoort, Aalten Kern, Dinxperlo.
Alle plaatsen in deze gemeente