Postcode zoeken gemeente Aalsmeer

Aalsmeer ligt in de gemeente Aalsmeer, gelegen in Noord-Holland. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0297. Het aantal inwoners bedraagt 31299. De 4-letterpostcode van Aalsmeer is 1424. Op zoekpostcodes.nl ontdek je snel en gemakkelijk iedere postcode. Je kunt zoeken op een adres en/of naam. Om te beginnen gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken op postcode

Onderstaand bekijk je handige info over de plaats Aalsmeer. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (1424), en maak dit af met de corresponderende letters. Bijvoorbeeld CR of OI. Vergeet niet het straatnummer. Zodoende vind je zonder moeite de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Nieuw: maak de zoekopdracht nog completer en vul (indien bekend) een naam in. Denk maar aan bijv. van der Meer woonachtig in Aalsmeer. Of vind een Pets Place of bijv. een Stralingsdeskundige of Security Engineer.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Aalsmeer
Online portaal gemeente http://www.aalsmeer.nl/
Netnummer Aalsmeer 0297 (+31297)
Aantal inwoners in de gemeente 31299
Postcode Aalsmeer (gemeente) 1424, 1430, 1431, 1432, 1433
Wijken & buurten Aalsmeer, Kudelstraat en Kalslagen, Oosteinde
Omliggende plaatsen postcode-Aalburg, adres-Aa en Hunze, omgeving-Bedum, gemeente-Barneveld, Barendrecht en postcodes-Ameland.

Alle postcodes in Aalsmeer

Wat is de postcode in Aalsmeer? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 1424, 1430, 1431, 1432, 1433. Daarnaast zijn er verschillende wijken: Aalsmeer, Kudelstraat en Kalslagen, Oosteinde. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met alleen de postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Veelgestelde vragen

Onderstaand kan je een aantal vragen vinden waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Let op: de info die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl is mogelijk niet 100% actueel. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcode indeling van Noord-Holland.

Wat is het netnummer van Aalsmeer?
Het netnummer van Aalsmeer is 0297. Deze nummercombinatie moet je gebruiken voor de rest van het telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0297 (+31297).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Aalsmeer. Het vinden van postcode bij een adres in Aalsmeer kan moeiteloos. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kun jij longitude 52.264942404857 & latitude 4.7580564995565 invoeren.

Snel omgekeerd zoeken in Aalsmeer
In de regio Aalsmeer wonen inwoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Ook kan onze tool ontdekken welk huisnummer in Aalsmeer past bij de door jou verstrekte details.

Welke wijken vind je in Aalsmeer?
Naast dit rayon treft men vele wijk- en buurtschappen. Jij kan dan denken aan plekken zoals Aalsmeer, Kudelstraat en Kalslagen, Oosteinde.
Alle plaatsen in deze gemeente