Postcode zoeken gemeente Winterswijk

Winterswijk vinden we terug in de gemeente Winterswijk, en de provincie Gelderland. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0543. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 28939. De hoofd-postcode van Winterswijk is 7100. Op deze pagina ontdek je snel en gemakkelijk een postcode. Je kunt zoeken op een adres en/of naam. Hiervoor gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken op postcode

Op deze pagina vind je praktische gegevens die te maken hebben met Winterswijk. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Vul de postcode in (7100), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Voorbeelden zijn PR of CB. Vul het aan met het huisnummer (als die bekend is). Zodoende detecteer je snel en eenvoudig een adres gebaseerd op de postcode. Tip: maar een zoekopdracht nog krachtiger door een naam in te vullen. Bijv. Bosman woonachtig in Winterswijk. Of bedrijven als De Hypotheekshop en een Arbeids- en bedrijfsgeneeskundige of Accountant (RA/AA).

Provincie Gelderland
Gemeente Winterswijk
Website van de gemeente http://www.winterswijk.nl/
Netnummer Winterswijk 0543 (+31543)
Aantal inwoners (gemeente) 28939
Postcode Winterswijk (gemeente) 7100, 7101, 7102, 7103
Buurtschappen en wijken Stad, Land
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Winsum, adres-Wijk bij Duurstede, omgeving-Wijdemeren, gemeente-Wijchen, Wierden en postcodes-Westvoorne.

Alle postcodes in Winterswijk

Wil jij weten wat de postcode is van Winterswijk? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 7100, 7101, 7102, 7103. Daarnaast is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Stad, Land. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met enkel een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hierna tref je een aantal vragen met daarbij een beknopt antwoord. Onthoud: de informatie die je hier kunt bekijken kan incorrect zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcode indeling van Gelderland.

Welke netnummer hoort bij Winterswijk?
Het netnummer van Winterswijk is 0543. Deze nummercombinatie moet jij invoeren om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0543 (+31543).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Winterswijk. Het vinden van postcode bij een adres in Winterswijk is heel simpel. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) moet je longitude 51.974013694869 + latitude 6.7182015255939 aanwenden.

Kan ik omgekeerd zoeken in Winterswijk
In de streek Winterswijk wonen mensen. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Mogelijk kan onze tool ontdekken welk huisnummer in Winterswijk past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurten vind jij in Winterswijk?
Dichtbij dit rayon vind je veel buurtschappen en wijken. Jij kan dan denken aan plekken zoals Stad, Land.
Alle plaatsen in deze gemeente