Postcode zoeken gemeente Wormerland

Wormerland hoort bij de gemeente Wormerland, gelegen in Noord-Holland. Het kengetal is 075. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 15664. De 4-letterpostcode van Wormerland is 1546. Op deze pagina achterhaal je razendsnel de postcode in kwestie. Probeer een complete zoekopdracht inclusief voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Hiervoor kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hierna lees je belangrijke info die gerelateerd zijn aan Wormerland. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Dit kan met de zoektool. Voer de postcode in (1546), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Denk aan QZ of juist BK. Vergeet niet het huisnummer (als die bekend is). Op die manier tref je zonder moeite een adres gebaseerd op de postcode. Check: zoek nog specifieker en zoek ook op achternaam. Bijvoorbeeld van der Horst woonachtig in Wormerland. Op zoek een Vomar en een Vluchtinformatieverstrekker of Cultuuradviseur.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Wormerland
Website van de gemeente http://www.wormerland.nl/
Netnummer Wormerland 075 (+3175)
Aantal inwoners in de gemeente 15664
Postcode Wormerland (gemeente) 1546
Populaire wijken Wormer, Wijdewormer, Jisp
Nabij gelegen plaatsen postcode-Woerden, adres-Woensdrecht, omgeving-Winterswijk, gemeente-Winsum, Wijk bij Duurstede en postcodes-Wijdemeren.

Alle postcodes in Wormerland

Nieuwsgierig naar een postcode in Wormerland? De plaats kent de volgende postcode(s): 1546. Bovendien zijn er verschillende wijken: Wormer, Wijdewormer, Jisp. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode bekijken welk adres erbij hoort

FAQ

Hieronder komen we met een paar vragen van bezoekers die beantwoord worden door onze specialisten. Goed om te weten: de getoonde info die je hier kunt bekijken kan incorrect zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcode indeling van Noord-Holland.

Hoe werkt het netnummer van Wormerland?
Het netnummer van Wormerland is 075. Deze nummercombinatie moet je gebruiken om hier een telefoonnummer te bereiken. Internationaal kan je deze gebruiken: 075 (+3175).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Wormerland. Het checken van postcode bij een adres in Wormerland doe je zonder moeite. Wanneer je de navigatie instelt moet men longitude 52.513949757584 (en) latitude 4.8562816356191 aanwenden.

Snel omgekeerd zoeken in Wormerland
In en rondom Wormerland gegeven zich inwoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Eventueel kan onze tool bekijken / onderzoeken welk huisnummer uit Wormerland naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke wijken & buurten liggen in Wormerland?
Om en nabij deze omgeving zijn veel buurten en wijken te vinden. Dit zijn bijvoorbeeld Wormer, Wijdewormer, Jisp.
Alle plaatsen in deze gemeente