Postcode zoeken gemeente Woensdrecht

Woensdrecht ligt in de gemeente Woensdrecht, gelegen in Noord-Brabant. Het kengetal is 0164. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 21682. De actuele postcode van Woensdrecht is 4634. Via onze postcode zoeker raadpleeg je zonder problemen elke postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een familienaam of huisnummer. Daarvoor kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina bekijk je praktische informatie die te maken hebben met Woensdrecht. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Dit is ook te realiseren. Vul de postcode in (4634), en voeg hieraan toe de 2 letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn UF of mogelijk YK. Wat hierbij kan helpen is het huisnr. Zo tref je gemakkelijk een adres gebaseerd op de postcode. Tip: maak de zoekopdracht nog completer en vul de zoekopdracht aan met een naam. Dit kan zijn de Lange uit de gemeente Woensdrecht. Of bedrijven als Hudson’s Bay en een Oefentherapeut Mensendieck of Interim managementbureau.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Woensdrecht
Gemeente website http://www.woensdrecht.nl/
Netnummer Woensdrecht 0164 (+31164)
Inwoners (gemeente) 21682
Postcode Woensdrecht (gemeente) 4634
Buurten en wijken Hoogerheide en Woensdrecht, Huijbergen, Ossendrecht, Putte
Nabij gelegen plaatsen postcode-Winterswijk, adres-Winsum, omgeving-Wijk bij Duurstede, gemeente-Wijdemeren, Wijchen en postcodes-Wierden.

Alle postcodes in Woensdrecht

Wil jij weten wat de postcode is van Woensdrecht? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 4634. In aanvulling daarop kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Hoogerheide en Woensdrecht, Huijbergen, Ossendrecht, Putte. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Andersom zoeken: op basis van een postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Onderstaand formuleren we een paar vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Let op: de gegevens die je hier kunt bekijken kan incorrect zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcode indeling van Noord-Brabant.

Is er ook een netnummer in Woensdrecht?
Het netnummer van Woensdrecht is 0164. Deze nummercombinatie moet je gebruiken om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Internationaal kan je deze gebruiken: 0164 (+31164).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Woensdrecht. Het vinden van postcode bij een adres in Woensdrecht is makkelijk. Voor een correcte navigatie moet jij longitude 51.419848299937 & latitude 4.2955712015419 aanwenden.

Kun jij omgekeerd zoeken in Woensdrecht
In de buurt van Woensdrecht wonen inwoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Toevallig kan jij aan de hand van onze service er achter komen welk huisnummer uit Woensdrecht past bij deze inwoner.

Welke buurt of wijk ligt in Woensdrecht?
Vlakbij deze regio begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Voorbeelden hiervan zijn Hoogerheide en Woensdrecht, Huijbergen, Ossendrecht, Putte.
Alle plaatsen in deze gemeente