Postcode zoeken gemeente Woudenberg

Woudenberg vinden we terug in de gemeente Woudenberg, en de provincie Utrecht. Om te bellen gebruik je het netnummer 033. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 12550. De actuele postcode van Woudenberg is 3930. Op deze pagina raadpleeg je snel en gemakkelijk iedere postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief naam of straatnaam. Om te zoeken kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder ontdek je belangrijke infodie gerelateerd zijn aan Woudenberg. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Ook dat kan! Start met de postcode (3930), aangevuld met 2 letters. Voorbeelden zijn HQ of wellicht EC. Vergeet niet het huisnr. Op die manier detecteer je verrassend makkelijk het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Tip: zoek nog completer en vul (indien bekend) een naam in. Denk aan Brouwer uit Woudenberg. Of winkels als Total en een Duikerarts of Applicatiebeheerder.

Provincie Utrecht
Gemeente Woudenberg
Informatie website gemeente https://www.woudenberg.nl/
Netnummer Woudenberg 033 (+3133)
Inwoners (gemeente) 12550
Postcode Woudenberg (gemeente) 3930, 3931
Buurtschappen en wijken Woudenberg
Omliggende plaatsen postcode-Wormerland, adres-Woerden, omgeving-Woensdrecht, gemeente-Winterswijk, Winsum en postcodes-Wijk bij Duurstede.

Alle postcodes in Woudenberg

Zoek jij een postcode in Woudenberg? De database toont de volgende postcode(s): 3930, 3931. Tevens is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Woudenberg. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of jusit omgekeerd zoeken: op basis van een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderstaand check je belangrijke vragen inclusief een kort antwoord. Vergeet niet: de gegevens op deze pagina kan achterhaald zijn. We zien regelmatig veranderingen in de postcodegebieden van Utrecht.

Is er ook een netnummer in Woudenberg?
Het netnummer van Woudenberg is 033. Dit unieke locatie-nummer moet je gebruiken voor de rest van het telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 033 (+3133).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Woudenberg. Het checken van postcode bij een adres in Woudenberg kan moeiteloos. Voor een correcte navigatie kan je longitude 52.0826715199 en latitude 5.4387889853832 toepassen.

Snel omgekeerd zoeken in Woudenberg
In de buurt van Woudenberg gegeven zich bewoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Toevallig kan onze zoekmachine achterhalen welk huisnummer in Woudenberg past bij deze inwoner.

Welke wijken & buurten liggen in Woudenberg?
Om en nabij deze omgeving zijn veel buurten en wijken te vinden. Dit zijn bijvoorbeeld Woudenberg.