Postcode zoeken gemeente Boxtel

Boxtel is een plaats in de gemeente Boxtel, en de provincie Noord-Brabant. Het netnummer van deze plaats is 0411. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 30406. De postcode van Boxtel is 5280. Via onze postcode zoeker ontdek je eenvoudig de gewenste postcode. Begin met een straatnaam + huisnummer en een naam. Om te beginnen kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder ontdek je handige info die betrekking hebben op Boxtel. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Ook dat is mogelijk! Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (5280), en completeer dit met de letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn LH of misschien PO. Vul het aan met het huisnummer + eventuele toevoeging. Via deze weg tref je zonder moeite een adres gebaseerd op de postcode. Nieuw: zoek nog beter en voeg ook een naam toe. Denk aan van Veen uit de gemeente Boxtel. Of check het adres van Cigo of een Marketing manager of Databeschermingsadviseur.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Boxtel
Website van de gemeente http://www.boxtel.nl/
Netnummer Boxtel 0411 (+31411)
Aantal inwoners (gemeente) 30406
Postcode Boxtel (gemeente) 5280, 5281, 5282, 5283
Buurtschappen en wijken Boxtel, Lennisheuvel, Liempde
Dorpen en steden in de buurt postcode-Boxmeer, adres-Borsele, omgeving-Borne, gemeente-Borger-Odoorn, Boekel en postcodes-Bodegraven-Reeuwijk.

Alle postcodes in Boxtel

Nieuwsgierig naar een postcode in Boxtel? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 5280, 5281, 5282, 5283. Bovendien is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Boxtel, Lennisheuvel, Liempde. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode de wijk of straat achterhalen

Belangrijke vragen (FAQ)

Onderstaand kan je een aantal vragen vinden waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Let op: de data op deze pagina is mogelijk niet 100% actueel. We zien regelmatig veranderingen in het postcodegebied van Noord-Brabant.

Is er ook een netnummer in Boxtel?
Het netnummer van Boxtel is 0411. Deze nummercombinatie moet men toepassen om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0411 (+31411).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Boxtel. Het checken van postcode bij een adres in Boxtel doe je zonder moeite. Voor navigeren of huidige GPS locaties moet men longitude 51.599926713686 & latitude 5.3154549296992 gebruiken.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Boxtel
In de buurt van Boxtel bestaan mensen. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Mogelijk kan het zoekscript ontdekken welk huisnummer in Boxtel past bij deze inwoner.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Boxtel?
Naast dit rayon vind je veel buurtschappen en wijken. Voorbeelden hiervan zijn Boxtel, Lennisheuvel, Liempde.
Alle plaatsen in deze gemeente